16/11/15

Πώς να αλλάξετε την προεπιλεγμένη θέση αποθήκευσης στα Windows 10

Είναι λίγο δύσκολο να καταλάβουμε το πώς λειτουργούν τα Windows 10 μέχρι να έρθουμε σε επαφή μαζί τους. Η Microsoft είχε "πειράξει" την προεπιλεγμένη θέση αποθήκευσης στα Windows 8 και το έκανε πάλι στα Windows 10, διαψεύδοντας πολλούς χρήστες.




Εδώ θα δείτε πώς μπορείτε να αλλάξετε την προεπιλεγμένη θέση αποθήκευσης στα Windows 10.

Αλλαγή προεπιλεγμένης θέσης αποθήκευσης στα Windows 10.

Η Microsoft διευκολύνει τον χρήστη να αλλάξει την προεπιλεγμένη θέση αποθήκευσης από τις ρυθμίσεις της Cortana.

Αναζητήστε μέσω Cortana για το "default save locations" και στη συνέχεια κάντε κλικ στις ρυθμίσεις για να το ανοίξετε.

Αυτό θα ανοίξει τις ρυθμίσεις του συστήματος και στην εφαρμογή ρυθμίσεις θα σας μεταφέρει απευθείας στην επιλογή της αποθήκευσης.

Είστε επίσης σε θέση να δημιουργήσετε ένα δεύτερο ή τρίτο διαμέρισμα για να αποθηκεύσετε τα δεδομένα σας. Για να αλλάξετε την προεπιλεγμένη θέση αποθήκευσης στα Windows 10 για αφαιρούμενες συσκευές θα πρέπει να συνδέσετε στον υπολογιστή σας αυτές τις συσκευές και μόλις τις συνδέσετε, μπορείτε να κάνετε κλικ στο drop down μενού και να αλλάξετε την προεπιλεγμένη θέση για να μπορείτε να αποθηκεύσετε τα δεδομένα σας στην δικιά σας επιλογή τοποθεσίας.

Οι ρυθμίσεις σας θα αποθηκευτούν αυτόματα και θα πρέπει να η συσκευή σας να έρθει πρώτη στο drop down μενού εφ 'όσον βέβαια η συσκευή σας είναι συνδεδεμένη στον υπολογιστή σας την ώρα που πάει να σώσει.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
x

Νέα Τεχνολογία

Windows

Ms Office

Social Media

How to

Κατευθείαν στο email σας!

Όλα τα τελευταία άρθρα κατευθείαν στο email σας. Για να είστε πρώτοι απλά γραφτείτε με το email σας, χωρίς κόπο και σας υπόσχομαι ότι θα σεβαστούμε την ιδιωτικότητα σας!