8/11/15

Πώς να αλλάξετε το φόντο της οθόνης σύνδεσης στα Windows 10

Κατά καιρούς η Microsoft και ιδιαίτερα στα Windows 10 χρησιμοποιεί μερικές όμορφες εικόνες στην οθόνη σύνδεσης σας, στο φόντο της επιφάνειας εργασίας σας. Το ίδιο ίσχυε για τα Windows 8 και 8.1. Η Microsoft δυσκολεύει λίγο την διαδικασία να αλλάξετε το φόντο της οθόνης σας όταν συνδέεστε στα Windows 10, αλλά είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε.



Σας συνιστούμε να ορίσετε ένα σημείο επαναφοράς του συστήματος σας και να δημιουργήσετε ένα αντίγραφο ασφαλείας του μητρώου σας, έτσι ώστε να εξασφαλίσετε τα αρχεία σας σε περίπτωση που κάτι πάει στραβά.

Ανοίξτε το παράθυρο διαλόγου Run (Win Key + R) και πληκτρολογήστε regedit. Πατήστε το πλήκτρο Enter.

Στον επεξεργαστή μητρώου εντοπίστε την καταχώρηση HKEY_LOCAL_MACHINE.

Αν θέλετε να αλλάξετε μόνο το χρώμα στην οθόνη σύνδεσης σας, τότε εντοπίστε τον παρακάτω φάκελο και ανοίξτε τον

HKEY_LOCAL_MACHINE \ Software \ Policies \ Microsoft \ Windows \ System

δημιουργήστε μια νέα καταχώρηση DWORD

Τώρα, δημιουργήστε μια τιμή DWORD με το όνομα DisableLogonBackgroundImage.

Ορίστε την τιμή σε 00000001.

Αν θέλετε να επιστρέψετε στο αρχικό φόντο εργασίας, απλά αλλάξτε την τιμή σε 00000000 για να επιστρέψετε στην προεπιλεγμένη εικόνα των Windows 10.

Μετά την επανεκκίνηση του υπολογιστή σας, θα είστε σε θέση να αλλάξετε το χρώμα στην οθόνη σύνδεσης από τις επιλογές Εξατομίκευση στην εφαρμογή Ρυθμίσεις.

Τώρα, αν θέλετε να ορίσετε μια εικόνα ως φόντο στην οθόνη σύνδεσής σας στα Windows 10, θα χρειαστείτε ένα νέο λογισμικό (πληροφορίες σε λίγες ημέρες, αφού διορθώσει το bug που υπάρχει η microsoft) αφού δεν υπάρχει τρόπος για να γίνει αυτό μέσω του μητρώου.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
x

Νέα Τεχνολογία

Windows

Ms Office

Social Media

How to

Κατευθείαν στο email σας!

Όλα τα τελευταία άρθρα κατευθείαν στο email σας. Για να είστε πρώτοι απλά γραφτείτε με το email σας, χωρίς κόπο και σας υπόσχομαι ότι θα σεβαστούμε την ιδιωτικότητα σας!