5/4/18

Πώς να δείτε όλες τις εφαρμογές που έχετε κατεβάσει στο iPhone ή στο iPad σας

Στα επτά χρόνια που χρησιμοποιώ ένα iPhone, έχω κατεβάσει εκατοντάδες εφαρμογές. Έχω διαγράψει τη συντριπτική τους πλειοψηφία από το iPhone μου, αλλά το iOS έχει κρατήσει ένα ιστορικό. Υπάρχει ένας τρόπος να βλέπετε κάθε εφαρμογή που έχετε κατεβάσει και να την κατεβάσετε ξανά. 







Ανοίξτε το App Store και πατήστε το εικονίδιο Προφίλ στην επάνω δεξιά γωνία και στη συνέχεια επιλέξτε Αγορά (Purchased). Τώρα θα δείτε μια λίστα με κάθε εφαρμογή που έχετε κατεβάσει. Μπορείτε να το φιλτράρετε με βάση όλες τις εφαρμογές που έχετε κατεβάσει ή μόνο αυτές που δεν βρίσκονται σε αυτό το iPhone.

Για να κάνετε εκ νέου λήψη οποιασδήποτε εφαρμογής, πατήστε το εικονίδιο Cloud δίπλα της. Αν θέλετε να καταργήσετε οποιαδήποτε εφαρμογή από τη λίστα, σύρετε προς τα αριστερά και πατήστε Απόκρυψη.

Εάν έχετε ενημερώσει το iOS 11, δεν θα μπορείτε να κάνετε λήψη παλιών εφαρμογών 32-bit. Πολλά παιχνίδια από τις πρώτες ημέρες του iOS δεν υποστηρίζονται πλέον.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
x

Νέα Τεχνολογία

Windows

Ms Office

Social Media

How to

Κατευθείαν στο email σας!

Όλα τα τελευταία άρθρα κατευθείαν στο email σας. Για να είστε πρώτοι απλά γραφτείτε με το email σας, χωρίς κόπο και σας υπόσχομαι ότι θα σεβαστούμε την ιδιωτικότητα σας!