27/4/18

Πώς να επισκευάσετε την Εξερεύνηση των Windows που εμφανίζει δύο φορές ένα Drive

Όταν συνδέετε μια εξωτερική μονάδα δίσκου σε ένα μηχάνημα των Windows 10, εμφανίζεται ως ξεχωριστή καταχώρηση στο παράθυρο περιήγησης στην Εξερεύνηση των Windows. Αλλά εμφανίζεται επίσης ως είσοδος στο ένθετο στοιχείο κάτω από το «Ο Υπολογιστής μου», όπως φαίνεται και στην εικόνα παρακάτω.



Δείτε πώς, χρησιμοποιώντας τον επεξεργαστή Μητρώου (regedit). Ο Επεξεργαστής Μητρώου είναι ένα ισχυρό εργαλείο και η κακή χρήση του μπορεί να καταστήσει το σύστημά σας ασταθές ή ακόμα και μη λειτουργικό. Δημιουργήστε αντίγραφα ασφαλείας του Μητρώου (και του υπολογιστή σας) πριν κάνετε αλλαγές.
Για να ξεκινήσετε, πατήστε το κουμπί των Windows + R στο πληκτρολόγιό σας. Στο πεδίο πληκτρολογήστε regedit (για τον επεξεργαστή μητρώου των Windows) και κάντε κλικ στο OK.
Πλοηγηθείτε σε αυτήν τη θέση χρησιμοποιώντας τη γραμμή τοποθεσίας:
Computer\HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\Desktop\NameSpace\DelegateFolders\{F5FB2C77-0E2F-4A16-A381-3E560C68BC83}
Ο φάκελος κλειδιού {F5FB2C77-0E2F-4A16-A381-3E560C68BC83} θα πρέπει να επισημανθεί στο κάτω μέρος του παραθύρου του Επεξεργαστή Μητρώου. Κάντε δεξί κλικ στο όνομα του φακέλου και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπί ΔιαγραφήΤο εικονίδιο της διπλής μονάδας δίσκου πρέπει να εξαφανιστεί αμέσως από το φάκελο Εξερεύνηση αρχείων των Windows.

Εάν χρησιμοποιείτε υπολογιστή 64-bit θα πρέπει επίσης να διαγράψετε ένα άλλο κλειδί για να αποκρύψετε τις διπλές μονάδες δίσκου στα παράθυρα Αναζήτηση και Άνοιγμα, όπως αυτά που εμφανίζονται κατά τη μεταφόρτωση φωτογραφιών σε έναν ιστότοπο. Για να το καλύψετε, μεταβείτε σε άλλο κλειδί, χρησιμοποιώντας την ίδια διαδικασία όπως παραπάνω.
Computer\HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\WOW6432Node\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\Desktop\NameSpace\DelegateFolders\{F5FB2C77-0E2F-4A16-A381-3E560C68BC83}
Διαγράψτε το κλειδί για να καταργήσετε την καταχώρηση. 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
x

Νέα Τεχνολογία

Windows

Ms Office

Social Media

How to

Κατευθείαν στο email σας!

Όλα τα τελευταία άρθρα κατευθείαν στο email σας. Για να είστε πρώτοι απλά γραφτείτε με το email σας, χωρίς κόπο και σας υπόσχομαι ότι θα σεβαστούμε την ιδιωτικότητα σας!