19/4/18

Πώς να δείτε σε ποια site συνδέεται κρυφά ο υπολογιστή σας Μέρος 2ο

Το εξαιρετικό βοηθητικό πρόγραμμα TCPView που έρχεται στο SysInternals toolkit σας επιτρέπει να δείτε γρήγορα ποιες διαδικασίες συνδέονται με τους πόρους στο Διαδίκτυο και ακόμη σας επιτρέπει να τερματίσετε τη διαδικασία, να κλείσετε τη σύνδεση ή να κάνετε μια γρήγορη αναζήτηση Whois για περισσότερες πληροφορίες.






Είναι σίγουρα η πρώτη μας επιλογή όταν πρόκειται για τη διάγνωση προβλημάτων ή απλά για την απόκτηση περισσότερων πληροφοριών σχετικά με τον υπολογιστή σας.
Κατά την πρώτη φόρτωση του TCPView, μπορεί να δείτε όλες τις διευθύνσεις Internet που είναι συνδεδεμένος ο υπολογιστής σας. Εάν όλες οι συνδέσεις βρίσκονται στην κατάσταση TIME_WAIT, αυτό σημαίνει ότι η σύνδεση είναι κλειστή. 

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε ένα δωρεάν εργαλείο που ονομάζεται CurrPorts για να εμφανίσετε μια λίστα με όλες τις ανοιχτές θύρες TCP / IP και UDP στον τοπικό σας υπολογιστή. Είναι ένα εργαλείο λίγο πιο εστιασμένο από το TCPView.
Για κάθε θύρα, το CurrPorts παραθέτει πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία που άνοιξε τη θύρα. Μπορείτε να κλείσετε συνδέσεις, να αντιγράψετε τις πληροφορίες μιας θύρας στο πρόχειρο ή να τις αποθηκεύσετε σε διάφορες μορφές αρχείων. Μπορείτε να αναδιατάξετε τις στήλες που εμφανίζονται στο κύριο παράθυρο CurrPorts και στα αρχεία που αποθηκεύετε. Για να ταξινομήσετε τη λίστα με μια συγκεκριμένη στήλη, απλά κάντε κλικ στην κεφαλίδα αυτής της στήλης.

Το CurrPorts τρέχει σε όλα τα Windows από τα ιστορικά NT μέχρι τα Windows 10. Ακριβώς σημειώστε ότι υπάρχει ξεχωριστή λήψη του CurrPorts για εκδόσεις 64 bit των Windows. Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες για το CurrPorts και πώς να το χρησιμοποιήσετε στην ιστοσελίδα του.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
x

Νέα Τεχνολογία

Windows

Ms Office

Social Media

How to

Κατευθείαν στο email σας!

Όλα τα τελευταία άρθρα κατευθείαν στο email σας. Για να είστε πρώτοι απλά γραφτείτε με το email σας, χωρίς κόπο και σας υπόσχομαι ότι θα σεβαστούμε την ιδιωτικότητα σας!