31/3/18

Πώς να ανοίξετε τον πίνακα πληροφοριών του συστήματος σας στα Windows 10 ή 8

Οι πληροφορίες συστήματος παρέχουν έναν γρήγορο τρόπο για να λάβετε πληροφορίες σχετικά με το σύστημά σας, αλλά πώς ανοίγετε αυτό εξαρτάται από την έκδοση των Windows που χρησιμοποιείτε. Δείτε πώς να το κάνετε αναλόγως με την έκδοση των Windows που χρησιμοποιείτε.






Για τα Windows 7 ή 10 χρησιμοποιήστε το μενού Έναρξη και πληκτρολογήστε «πληροφορίες συστήματος» (system information) στο πλαίσιο αναζήτησης και, στη συνέχεια, επιλέξτε το αποτέλεσμα. Ανοίγει το παράθυρο Πληροφορίες συστήματος, δίνοντάς σας πρόσβαση σε όλα τα είδη εξαιρετικών πληροφοριών σχετικά με το περιβάλλον υλικού και λογισμικού του υπολογιστή σας.

Για κάποιο λόγο, η πληκτρολόγηση των πληροφοριών συστήματος στην αναζήτηση δεν λειτουργεί στα Windows 8. Αντ 'αυτού, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε το πλαίσιο Εκτέλεση, το οποίο μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε στα Windows 7 ή 10, εάν προτιμάτε. Επιλέξτε το κουμπί των Windows + R για να ανοίξετε το πλαίσιο Εκτέλεση. Πληκτρολογήστε msinfo32 στο πεδίο Άνοιγμα και στη συνέχεια πατήστε Enter.

Θα πρέπει να δείτε αμέσως τον πίνακα πληροφοριών συστήματος.

Μπορείτε επίσης να βρείτε το εκτελέσιμο αρχείο msinfo.exe στον κατάλογο \ Windows \ System32, εάν θέλετε να κάνετε συντόμευση για ακόμα πιο εύκολη πρόσβαση.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
x

Νέα Τεχνολογία

Windows

Ms Office

Social Media

How to

Κατευθείαν στο email σας!

Όλα τα τελευταία άρθρα κατευθείαν στο email σας. Για να είστε πρώτοι απλά γραφτείτε με το email σας, χωρίς κόπο και σας υπόσχομαι ότι θα σεβαστούμε την ιδιωτικότητα σας!