9/3/18

Πώς να κάνετε τις Ειδοποιήσεις να μην φεύγουν από την οθόνη του iPhone



Σχεδόν όλες οι εφαρμογές iOS εμφανίζουν ένα προσωρινό banner όταν λαμβάνετε μια ειδοποίηση. Εμφανίζεται στο επάνω μέρος της οθόνης και έπειτα μετά από μερικά δευτερόλεπτα εξαφανίζεται παρόλο που μπορείτε ακόμα να το δείτε στο Κέντρο ειδοποιήσεων.




Υπάρχει περίπτωση όμως να χάσετε περιστασιακά μια ειδοποίηση επειδή είστε μακριά από το τηλέφωνό σας ή είστε πολύ απασχολημένοι κάνοντας κάτι μαζί του. Αν θέλετε να μην χάσετε μια ειδοποίηση, μπορείτε να κάνετε το banner να παραμείνει μέχρι να το απορρίψετε.

Με ένα επίμονο banner, η ειδοποίηση θα συνεχίσει να εμφανίζεται μέχρι να την ανοίξετε, πατώντας σε αυτήν ή απορρίπτοντας με την μετακίνηση επάνω της. Το banner θα παραμείνει ακόμη και αν το τηλέφωνό σας κλειδώσει αυτόματα, αν και θα εξαφανιστεί εάν ανοίξετε μια εφαρμογή ή κλειδώσετε το τηλέφωνό σας μόνοι σας. 

Για να ενεργοποιήσετε τα banner για μια εφαρμογή, μεταβείτε στην επιλογή Ρυθμίσεις Ειδοποιήσεις και μεταβείτε στην εφαρμογή που θέλετε. Στην ενότητα Προειδοποιήσεις, επιλέξτε Συνεχής.

Τώρα, τα banners ειδοποιήσεων για αυτήν την εφαρμογή θα παραμείνουν ορατά στο επάνω μέρος της οθόνης μέχρι να τα ανοίξετε ή να ανοίξετε άλλη εφαρμογή.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
x

Νέα Τεχνολογία

Windows

Ms Office

Social Media

How to

Κατευθείαν στο email σας!

Όλα τα τελευταία άρθρα κατευθείαν στο email σας. Για να είστε πρώτοι απλά γραφτείτε με το email σας, χωρίς κόπο και σας υπόσχομαι ότι θα σεβαστούμε την ιδιωτικότητα σας!