16/3/18

Πώς να αποκλείσετε τα μηνύματα από έναν συγκεκριμένο αριθμό σε ένα iPhone

Μερικές φορές λαμβάνετε ενοχλητικά μηνύματα τα λεγόμενα spam στο τηλέφωνό σας. Άλλες φορές πάλι κάποιοι άνθρωποι είναι ενοχλητικοί. Τι κάνουμε σε αυτές τις περιπτώσεις απλά αποκλείουμε τα μηνύματα από αυτόν το συγκεκριμένο αριθμό. 





Υπάρχει ένα μικρό πρόβλημα για το μπλοκάρισμα αριθμών σε ένα iPhone: Ο αριθμός που θέλετε να μπλοκάρετε πρέπει να αποθηκεύεται στις επαφές σας, καθώς δεν υπάρχει τρόπος να αποκλείσετε διαφορετικά έναν συγκεκριμένο αριθμό. Συνιστούμε να δημιουργήσετε μια επαφή που ονομάζεται Spam (ή Ενοχλητικός) και να προσθέσετε όλους τους αριθμούς με την ανεπιθύμητη αλληλογραφία σε αυτήν την επαφή, έτσι ώστε να μην γεμίσετε τη λίστα επαφών σας. Αφού προσθέσετε αυτόν τον αριθμό στις επαφές σας, υπάρχουν δύο τρόποι να τον αποκλείσετε. (Σημείωση: αυτό θα αποκλείει κλήσεις και μηνύματα.)

Μέθοδος 1: Αποκλεισμός επαφής απευθείας από το μήνυμα

Εάν έχετε το μήνυμα εύχρηστο, ο ευκολότερος τρόπος για να αποκλείσετε έναν συγκεκριμένο αποστολέα είναι απευθείας από το ίδιο το μήνυμα. Από το μήνυμα, πατήστε το i στην επάνω δεξιά γωνία. Πατήστε το όνομα του ατόμου σε αυτό το μενού και, στη συνέχεια, μετακινηθείτε μέχρι το κάτω μέρος της οθόνης. Η τελευταία επιλογή είναι Αποκλεισμός αυτού του καλούντος. Πατήστε αυτό και στη συνέχεια Αποκλεισμός επαφής για επιβεβαίωση.
Μέθοδος 2: Μπλοκάρετε τον αριθμό μη αυτόματα
Εάν δεν διαθέτετε ένα μήνυμα, μπορείτε να μπλοκάρετε έναν αριθμό με μη αυτόματο τρόπο.
Αρχικά, ανοίξτε το μενού Ρυθμίσεις και στη συνέχεια κάντε κύλιση προς τα κάτω μέχρι να δείτε τα Μηνύματα. Πατήστε σε αυτό το μενού. Περίπου στα τρία τέταρτα της διαδρομής κάτω από αυτό το μενού είναι μια καταχώρηση με τίτλο Μπλοκαρισμένοι, στην υποενότητα SMS / MMS. Πατήστε αυτό. Όλοι οι αποκλεισμένοι αριθμοί θα εμφανιστούν εδώ. Για να προσθέσετε ένα νέο, πατήστε Προσθήκη νέου.

Αυτό θα ανοίξει τη λίστα επαφών σας - απλώς αναζητήστε την κάρτα επαφής που σχετίζεται με τον αριθμό που θέλετε να μπλοκάρετε, στη συνέχεια πιέστε το όνομά της. 

Πώς να ξεμπλοκάρετε έναν αριθμό
Μπορείτε εύκολα να ξεμπλοκάρετε τους χρήστες γυρνώντας πίσω στο μενού Ρυθμίσεις και, στη συνέχεια, μετακινηθείτε προς τα κάτω στα ΜηνύματαΑνοίξτε το μενού Μπλοκαρισμένοι. Πατήστε την επιλογή Επεξεργασία στην επάνω δεξιά γωνία. Πατήστε το κόκκινο εικονίδιο στα αριστερά του ονόματος του ατόμου και, στη συνέχεια, επιβεβαιώστε πιέζοντας το Unblock στη δεξιά πλευρά.

Σημείωση: Θα πρέπει να το κάνετε αυτό για κάθε επιλογή στην καταχώριση της επαφής (τηλέφωνο εργασίας, σπιτιού, κλπ.).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
x

Νέα Τεχνολογία

Windows

Ms Office

Social Media

How to

Κατευθείαν στο email σας!

Όλα τα τελευταία άρθρα κατευθείαν στο email σας. Για να είστε πρώτοι απλά γραφτείτε με το email σας, χωρίς κόπο και σας υπόσχομαι ότι θα σεβαστούμε την ιδιωτικότητα σας!