26/3/18

Πώς να ορίσετε το AdBlock να αποκλείει μόνο τις διαφημίσεις σε συγκεκριμένους ιστότοπους

Εάν σας αρέσει η ιδέα να μπλοκάρετε τις υπερβολικές διαφημίσεις, αλλά δεν θέλετε να κλέβετε έσοδα από ιστότοπους που σας αρέσουν, μπορείτε να ορίσετε το AdBlock να επιτρέπει όλες τις διαφημίσεις από προεπιλογή και, στη συνέχεια, να τις αποκλείσετε όπως είναι απαραίτητο.





Παρόλο που η Google καταβάλλει προσπάθειες για να βελτιώσει την εμπειρία της διαφήμισης σας στο διαδίκτυο εμποδίζοντας διαφημίσεις που δεν περιέχουν συγκεκριμένα πρότυπα, δεν είναι ποτέ κακή ιδέα να έχετε τον έλεγχο όπου θέλετε. Από προεπιλογή, το AdBlock, αποκλείει τις διαφημίσεις. Έτσι, πρώτα πρώτα, προχωρήστε και εγκαταστήστε το AdBlock. Διατίθεται για Chrome, Firefox και Edge. Μετά την εγκατάσταση, οι οδηγίες είναι ουσιαστικά οι ίδιες σε όλα τα προγράμματα περιήγησης.

Κάντε κλικ στο εικονίδιο της επέκτασης και στη συνέχεια επιλέξτε ΕπιλογέςΣε αυτήν την καρτέλα, κάντε κλικ στην επιλογή Προσαρμογή στην κορυφή.
Υπάρχουν αρκετές επιλογές στη σελίδα Προσαρμογή, αλλά αναζητάτε την επιλογή «Εμφάνιση διαφημίσεων παντού εκτός από αυτούς τους τομείς». Σε αυτό το πλαίσιο, μπορείτε να ξεκινήσετε να προσθέτετε τους ιστότοπους στους οποίους θέλετε να αποκλείσετε διαφημίσεις χρησιμοποιώντας τη μορφή που εμφανίζεται ακριβώς κάτω από το πλαίσιο. Οι τοποθεσίες που πληκτρολογείτε προστίθενται στην ενότητα Φίλτρα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
x

Νέα Τεχνολογία

Windows

Ms Office

Social Media

How to

Κατευθείαν στο email σας!

Όλα τα τελευταία άρθρα κατευθείαν στο email σας. Για να είστε πρώτοι απλά γραφτείτε με το email σας, χωρίς κόπο και σας υπόσχομαι ότι θα σεβαστούμε την ιδιωτικότητα σας!