31/3/18

Πώς να ενεργοποιήσετε και να απενεργοποιήσετε το iPhone σας χωρίς να χρησιμοποιήσετε το κουμπί λειτουργίας

Η Apple άρχισε σταδιακά να αφαιρεί διάφορα στο iPhone, όπως το κουμπί Home. Υπάρχουν, ωστόσο, μερικά κουμπιά που παραμένουν όπως τα πλήκτρα έντασης και το κουμπί Power.


Μπορείτε να ελέγξετε προφανώς την ένταση του iPhone σας με το ρυθμιστικό έντασης ήχου στο Κέντρο Ελέγχου, αλλά τι κάνετε αν διακοπεί το κουμπί λειτουργίας; Λοιπόν, είναι δυνατό να απενεργοποιήσετε και να απενεργοποιήσετε το iPhone σας χωρίς αυτό. Δείτε πώς.

Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις Γενικά και επιλέξτε Τερματισμός (βρίσκεται στο κάτω μέρος στο τέλος). Θα εμφανιστεί η οθόνη Slide to Power Off. Σύρετε το ρυθμιστικό προς τα δεξιά και το iPhone σας θα τερματιστεί.

Αν το κουμπί λειτουργίας είναι σπασμένο και το iPhone σας είναι απενεργοποιημένο, δεν μπορείτε να μεταβείτε εύκολα στην εφαρμογή Ρυθμίσεις για να πατήσετε τον τερματισμό.

Η ενεργοποίηση του iPhone σας είναι απλή: απλά συνδέστε το για να το φορτίσετε μέσω USB. Το iPhone σας θα ξεκινήσει λίγα δευτερόλεπτα αφού ξεκινήσει η φόρτιση (εφ 'όσον η μπαταρία δεν είναι εντελώς άδεια).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
x

Νέα Τεχνολογία

Windows

Ms Office

Social Media

How to

Κατευθείαν στο email σας!

Όλα τα τελευταία άρθρα κατευθείαν στο email σας. Για να είστε πρώτοι απλά γραφτείτε με το email σας, χωρίς κόπο και σας υπόσχομαι ότι θα σεβαστούμε την ιδιωτικότητα σας!