11/1/18

Τέσσερα εργαλεία για αυτόματη καθημερινή αλλαγή Wallpaper στον υπολογιστή σας

Όμορφα έργα ζωγραφικής και φωτογραφίες μπορούν να ανανεώνονται καθημερινά ακόμη και ωριαία με το σωστό πρόγραμμα και να αλλάζουν την διάθεσή σας στο φόντο του υπολογιστή σας.

Είτε αγαπάτε την κλασική τέχνη είτε τις φωτογραφίες της σύγχρονης αρχιτεκτονικής, υπάρχει ένα πρόγραμμα που θα σας βοηθήσει να προσαρμόσετε την ταπετσαρία του υπολογιστή σας.









Artpip: Κλασικές ζωγραφιές 

Εάν απλά επιθυμείτε να μάθετε περισσότερα, το Artpip σας παρέχει κλασικούς πίνακες ζωγραφικής στην επιφάνεια εργασίας των Windows ή Mac. Απλά εγκαταστήστε την εφαρμογή και η ταπετσαρία σας θα αλλάζει μία φορά την ημέρα. Θα λάβετε μια ειδοποίηση, δίνοντάς σας το όνομα του καλλιτέχνη, και το έτος κατασκευής του πίνακα. Στις ρυθμίσεις μπορείτε να επιλέξετε μια χρονική περίοδο (π.χ. να αλλάζει η φώτο κάθε μισή ώρα). Επίσης με ένα μικρό κόστος μπορείτε να έχετε πρόσβαση και σε μεγαλύτερη γκάμα φωτογραφιών. 

Splashy: Εντυπωσιακές ελεύθερες φωτογραφίες

Το Unsplash προσφέρει μια τεράστια συλλογή φωτογραφιών που είναι εντελώς δωρεάν, ακόμη και για εμπορική χρήση. Ξεχωρίζει από την άποψη της ποιότητας. Το Splashy είναι ένα δωρεάν πρόγραμμα για MacOS και Windows που τραβάει εικόνες από το Unsplash και τις τοποθετεί στην επιφάνεια εργασίας σας. Από προεπιλογή, εμφανίζονται μόνο οι εμφανισμένες εικόνες, αλλά μπορείτε να επιλέξετε φωτογραφίες από μια συγκεκριμένη κατηγορία αν προτιμάτε: προσφέρονται κτίρια, τα τρόφιμα, η φύση, τα αντικείμενα, οι άνθρωποι και η τεχνολογία. 

Desktoppr: Μια βάση δεδομένων Wallpaper που μπορεί να συγχρονιστεί με το Dropbox

Το Desktoppr είναι μια online βάση δεδομένων με wallpapers που μπορείτε να ορίσετε για συγχρονισμό με το Dropbox. Απλώς εγγραφείτε και ξεκινήστε την περιήγηση στη βάση δεδομένων. Κάντε κλικ στο κουμπί Cloud από οποιαδήποτε εικόνα για να το στείλετε στο φάκελο Dropbox. Στη συνέχεια, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να ρυθμίσετε τον υπολογιστή σας ώστε να χρησιμοποιεί τον φάκελο για την ταπετσαρία του υπολογιστή σας. Είναι μια απλή διαδικασία που δεν απαιτεί την εγκατάσταση λογισμικού και θα εμφανίζει μόνο εικόνες που έχετε επιλέξει εσείς. Επιπλέον, κάθε φορά που προσθέτετε μια εικόνα σε αυτόν το φάκελο στον υπολογιστή σας, θα μεταφορτωθεί στη βάση δεδομένων Desktoppr. Η βάση δεδομένων ενημερώνεται συνεχώς με νέα wallpapers από χρήστες, οπότε καλό είναι να την ελέγχετε τακτικά!

John's Wallpaper Switcher: RSS, Αναζήτηση εικόνων, Facebook και άλλα

Εάν θέλετε περισσότερη ευελιξία από οποιοδήποτε από τα παραπάνω εργαλεία, τσέκαρε και  το John's Wallpaper Switcher, το οποίο μπορεί να προσαρμόσει την ταπετσαρία σας με αναζήτηση εικόνων, από ροές RSS, Facebook και πολλά άλλα. Μπορείτε να επιλέξετε πολλές πηγές για εναλλαγή, καθιστώντας το ένα εξαιρετικά ευέλικτο εργαλείο για οποιεσδήποτε εικόνες θέλετε. Το εργαλείο λειτουργεί σε υπολογιστές Windows και MacOS, αν και μόνο η έκδοση των Windows είναι δωρεάν.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
x

Νέα Τεχνολογία

Windows

Ms Office

Social Media

How to

Κατευθείαν στο email σας!

Όλα τα τελευταία άρθρα κατευθείαν στο email σας. Για να είστε πρώτοι απλά γραφτείτε με το email σας, χωρίς κόπο και σας υπόσχομαι ότι θα σεβαστούμε την ιδιωτικότητα σας!