18/1/18

Πώς να κρύψετε μια δημοσίευση στο Facebook (χωρίς να την διαγράψετε)

Το Facebook έχει πολλές χρήσεις. Για μερικούς, είναι απλώς ένα κοινωνικό δίκτυο, αλλά για άλλους, είναι ένα κομμάτι επαγγελματικού branding. Αν βρίσκεστε στην τελευταία κατηγορία, σας βοηθά να κρατάτε το Timeline σας καθαρό και χωρίς άσχετες πληροφορίες.






Ενώ είναι απλό να διαγράψετε μια ανάρτηση στο Facebook, αυτό δεν είναι πάντα η καλύτερη λύση. Εάν, για παράδειγμα, αλλάξετε την εικόνα του προφίλ σας, δεν μπορείτε απλά να διαγράψετε την ανάρτηση. Αν διαγράψατε τη φωτογραφία, θα αφαιρεθεί από το Facebook, επομένως δεν θα μπορούσε να είναι η εικόνα του προφίλ σας. Αντ 'αυτού, πρέπει να την αποκρύψετε από το Χρονολόγιο σας.

Για να αποκρύψετε μια ανάρτηση από το Χρονολόγιο σας, κάντε κλικ ή επιλέξτε τις τρεις τελείες που βρίσκονται στην πάνω δεξιά γωνία της ανάρτησης σας και επιλέξτε Απόκρυψη από το Χρονολόγιο.

Κάντε κλικ ή επιλέξτε Απόκρυψη και η ανάρτηση θα αποκρύπτεται από το Χρονολόγιο σας. Θα εξακολουθεί να εμφανίζεται σε άλλο σημείο του Facebook, απλώς όχι στο Χρονολόγιο του προφίλ σας. Αν οι χρήστες έχουν ήδη μοιραστεί αυτή τη θέση, θα παραμείνουν στα Χρονολόγια τους.

Για να εμφανίσετε μια ανάρτηση, κάντε κλικ ή επιλέξτε το Αρχείο δραστηριοτήτων. Είναι ακριβώς κάτω από την φωτογραφία του εξωφύλλου σας.

Στο κινητό τηλέφωνο σας, πατήστε το βέλος δίπλα στην ανάρτηση και επιλέξτε Εμφάνιση στο Χρονολόγιο σαςΣτον υπολογιστή σας, κάντε κλικ στον διαγραμμένο κύκλο και, στη συνέχεια, επιλέξτε Επιτρέπεται στο Χρονολόγιο σας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
x

Νέα Τεχνολογία

Windows

Ms Office

Social Media

How to

Κατευθείαν στο email σας!

Όλα τα τελευταία άρθρα κατευθείαν στο email σας. Για να είστε πρώτοι απλά γραφτείτε με το email σας, χωρίς κόπο και σας υπόσχομαι ότι θα σεβαστούμε την ιδιωτικότητα σας!