18/1/18

Πώς να προσθέσετε συνημμένα στο Gmail για Android συσκευές

Αν χρησιμοποιείτε το (email) ηλεκτρονικό ταχυδρομείο καθημερινά, μπορεί εύκολα να είναι ένα από τα πράγματα που φαίνεται πιο περίπλοκο από ότι είναι. Πλέον δεν χρειάζεται να βρίσκεστε σε έναν  υπολογιστή μπορείτε να στείλετε μήνυμα με το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, μια φωτογραφία, ένα έγγραφο, κάτι πολύ εύκολα απευθείας από το τηλέφωνό σας.


Αποθηκεύστε το αρχείο που θέλετε να επισυνάψετε και να το στείλετε σε μια από τις επαφές σας. Ειλικρινά, η τοποθέτηση του αρχείου είναι κάτι πολύ εύκολο ίσως δυσκολευτείτε λίγο, ειδικά αν είναι κάτι που πρέπει πρώτα να αποθηκεύσετε από άλλη πηγή. Για παράδειγμα, ίσως πρόκειται για μια τραπεζική δήλωση, εικόνα ή παρόμοιο αρχείο που πρέπει να κατεβάσετε από το διαδίκτυο ή το μήνυμα άλλου προσώπου.

Έτσι, το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να κατεβάσετε το αρχείο στο κινητό σας τηλέφωνο. Ομοίως, εάν προσπαθείτε να αποθηκεύσετε το αρχείο σε κάποιο είδος χώρου αποθήκευσης όπως το Cloud, όπως το Dropbox ή το Google Drive, θα πρέπει πρώτα να αποθηκεύσετε το αρχείο στη συσκευή σας. Προχωρήστε και ενεργοποιήστε το Gmail και ανοίξτε ένα νέο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου πατώντας το εικονίδιο με το μολύβι στην κάτω γωνία. Εκτός αν, φυσικά, προσπαθείτε να προσθέσετε το συνημμένο σε μια απάντηση, οπότε απλά πατήστε το κουμπί απάντηση.

Από εκεί, προχωρήστε και συμπληρώστε όλες τις σημαντικές λεπτομέρειες: για να υποβάλετε και να συνθέσετε το μήνυμα σας.

Μόλις έχετε πει όλα όσα πρέπει να πείτε, πατήστε το εικονίδιο του μικρού συνδετήρα στην επάνω δεξιά γωνία. Θα ανοίξει ένα νέο μενού, προσφέροντας μερικές επιλογές: Επισύναψη αρχείου από, συλλογή φωτογραφιών, από το WPS Office, αρχεία βίντεο, αρχεία ήχου, μουσική, φωτογραφίες και Εισαγωγή από το Drive. Αγγίξτε την πρώτη επιλογή.

Αφού εντοπίσετε το αρχείο που θέλετε να στείλετε πατήσετε σε αυτό και μετά το email σας είναι έτοιμο για να το στείλετε

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
x

Νέα Τεχνολογία

Windows

Ms Office

Social Media

How to

Κατευθείαν στο email σας!

Όλα τα τελευταία άρθρα κατευθείαν στο email σας. Για να είστε πρώτοι απλά γραφτείτε με το email σας, χωρίς κόπο και σας υπόσχομαι ότι θα σεβαστούμε την ιδιωτικότητα σας!