19/3/15

Πώς να κάνετε το κλείσιμο των Windows XP ταχύτερο

Μία από τις μεγαλύτερες ενοχλήσεις στα Windows XP είναι η μεγάλη αναμονή που υπάρχει στην διαδικασία του κλεισίματος. Συνήθως αυτό συμβαίνει γιατί μερικά προγράμματα κάνουν μέχρι και 20 δευτερόλεπτα για να κλείσουν, ενώ το λειτουργικό σύστημα προσπαθεί να κλείσει. ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Πριν κάνετε οποιεσδήποτε αλλαγές στο μητρώο είναι ιδιαίτερα σκόπιμο να δημιουργηθεί ένα αντίγραφο ασφαλείας.




Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να αποκτήσετε πρόσβαση στο μητρώο, και αυτό γίνεται από το Start Run και πληκτρολογήστε "regedit" (χωρίς εισαγωγικά) και στη συνέχεια κάντε κλικ στο OK.

Τώρα μόλις ανοίξει το regedit η πρώτη αλλαγή που πρέπει να κάνουμε είναι κάτω από τον Πίνακα Ελέγχου HKEY_CURRENT_USER, μετακινηθείτε προς τα κάτω μέχρι να βρείτε το HungAppTimeout και αλλάξτε την προεπιλεγμένη τιμή 5.000 σε 1.000, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο OK.

Στη συνέχεια, μετακινηθείτε προς τα κάτω μέχρι να βρείτε το WaitToKillAppTimeout και αλλάξτε την προεπιλεγμένη τιμή 20.000 σε 1000, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο OK. Κρατήστε το regedit ανοιχτό γιατί υπάρχει και συνέχεια...

Στη συνέχεια πηγαίνουμε στο HKEY_LOCAL_MACHINE - CurrentControlSet και κάντε διπλό κλικ στο WaitToKillServiceTimeout και τοποθετήστε την τιμή στο 1000, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο OK.

Τέλος, θα πρέπει να μεταβείτε σε HKEY_USERS DEFAULT και να αλλάξετε το HungAppTimeout σε 1000 και κάντε κλικ στο OK.

Στη συνέχεια, μετακινηθείτε προς τα κάτω μέχρι να βρείτε το WaitToKillAppTimeout και τοποθετήστε την τιμή στο 1000 και κάντε κλικ στο OK.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
x

Νέα Τεχνολογία

Windows

Ms Office

Social Media

How to

Κατευθείαν στο email σας!

Όλα τα τελευταία άρθρα κατευθείαν στο email σας. Για να είστε πρώτοι απλά γραφτείτε με το email σας, χωρίς κόπο και σας υπόσχομαι ότι θα σεβαστούμε την ιδιωτικότητα σας!