26/3/15

Πώς να προχωρήσετε τα video του YouTube με τα αριθμητικά πλήκτρα

Έχετε ποτέ παρακολουθήσει ένα βίντεο από το YouTube και θέλετε να το προχωρήσετε; Σήμερα θα σας δείξω πώς να χρησιμοποιήσετε τα αριθμητικά πλήκτρα για να περιηγηθείτε μέσα στο βίντεο με έναν εύκολο τρόπο.





Όταν παίζετε ένα βίντεο από το YouTube, μπορεί να είναι πολύ ενοχλητικό να περιμένετε για να φορτώσει, ώστε να μπορείτε να φτάσετε στο σημείο που θέλετε.

Χρήση των συντομεύσεων πληκτρολογίου

Για να λειτουργήσει αυτό το τέχνασμα, πρέπει να κάνετε κλικ στο κουμπί Play πρώτα, και βεβαιωθείτε ότι η μπάρα προόδου που δείχνει την πορεία του βίντεο κινείται, στη συνέχεια, πατήστε οποιοδήποτε αριθμητικό πλήκτρο για να μεταβείτε μέσω του βίντεο. Θα προχωρήσουμε μπροστά ή πίσω με βάση προσαυξήσεις του 10%. Για παράδειγμα, εάν χτυπήσουμε το "5" το βίντεο θα μεταβεί στο 50% της συνολικής του διάρκειας.

Για να επιστρέψετε στην αρχή του βίντεο πατήστε το μηδέν.

Αυτό είναι ένα τέχνασμα που σας επιτρέπει να μεταβείτε σε διαφορετικά τμήματα ενός βίντεο στο YouTube, όπως ακριβώς θα κάνατε με ένα DVR. 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
x

Νέα Τεχνολογία

Windows

Ms Office

Social Media

How to

Κατευθείαν στο email σας!

Όλα τα τελευταία άρθρα κατευθείαν στο email σας. Για να είστε πρώτοι απλά γραφτείτε με το email σας, χωρίς κόπο και σας υπόσχομαι ότι θα σεβαστούμε την ιδιωτικότητα σας!