26/3/15

Πώς να ανακτήσετε τις διαγραμμένες φωτογραφίες στο iPhone σας

Μερικές φορές έχουμε την τάση να διαγράφουμε δεδομένα κατά λάθος από τις συσκευές μας με αποτέλεσμα η ανάκτηση να γίνεται ένας εφιάλτης. Το να εμπιστευτούμε έναν ειδικό μπορεί να κοστίζει αλλά τις περισσότερες φορές είναι πιο αποτελεσματικό από το να ψάχνουμε για ώρες στο Google για τους τρόπους και τις εφαρμογές που θα μπορούσαν να μας βοηθήσουν για να πάρουμε πίσω τα δεδομένα μας.


Θέλει πολλή προσοχή για να ανακτήσετε τα δεδομένα, οποιαδήποτε ανάρμοστη ενέργεια μπορεί να καταστρέψει τα αρχεία - φωτογραφίες και μετά να είναι αδύνατη η ανάκτηση, ακόμη και με τη σωστή διαδικασία. Μπορείτε να βρείτε εκατοντάδες εφαρμογές ανάκτησης δεδομένων που ισχυρίζονται ότι μπορούν να ανακτήσουν κάθε είδους διαγραμμένα αρχεία. Δυστυχώς, μόνο μερικές επιλεγμένες εφαρμογές είναι πραγματικά αποτελεσματικές στην ανάκτηση των αρχείων.

Εάν έχετε διαγράψει τυχαία σημαντικές φωτογραφίες και βίντεο από την συσκευή σας iOS, το ίδιο το λειτουργικό σύστημα παρέχει μια ασφαλή διαδικασία για να τα ανακτήσει χωρίς πολλή ταλαιπωρία. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε μερικές δημοφιλείς εφαρμογές τρίτων που μπορεί να σας βοηθήσουν να ανακτήσετε ό,τι το λειτουργικό σύστημα δεν μπορεί. 

Ανάκτηση διαγραμμένων φωτογραφιών στο iOS

Ανοίξτε την εφαρμογή photosApp στο κινητό σας τηλέφωνο.

Πηγαίνετε στα Άλμπουμ

Στη συνέχεια, επιλέξτε το άλμπουμ που έχει διαγραφεί πρόσφατα

Επιλέξτε τη φωτογραφία που θέλετε να ανακτήσετε και πατήστε Ανάκτηση (recover στο κάτω δεξί μέρος της οθόνης)

Στο pop-up (αναδυόμενο) παράθυρο που εμφανίζεται, επιλέξτε Ανάκτηση Φωτογραφίας.

Η παραπάνω διαδικασία λειτουργεί για συσκευές που έχουν αναβαθμιστεί με λειτουργικό σύστημα iOS 8 και μεταγενέστερο. Για συσκευές που δεν έχουν αναβαθμιστεί, δεν υπάρχει διαδικασία για να ανακτήσει τις φωτογραφίες και τα βίντεο. Θα πρέπει να εγκαταστήσετε το λογισμικό τρίτων για να προβείτε σε ανάκτηση.

Επιπλέον, το iOS δεν μπορεί να ανακτήσει τις φωτογραφίες σας αν έχει μεσολαβήσει ένα διάστημα μεγαλύτερο των 30 ημερών.

Πώς να ανακτήσετε μεγάλο αριθμό φωτογραφιών

Εάν έχετε διαγράψει τυχαία ένα ολόκληρο άλμπουμ ή ένα μάτσο φωτογραφίες, η διαδικασία της ανάκτησης είναι σχεδόν η ίδια. Ακολουθήστε τα παραπάνω βήματα για να ανακτήσετε έναν μεγάλο αριθμό φωτογραφιών από την iOS συσκευή σας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
x

Νέα Τεχνολογία

Windows

Ms Office

Social Media

How to

Κατευθείαν στο email σας!

Όλα τα τελευταία άρθρα κατευθείαν στο email σας. Για να είστε πρώτοι απλά γραφτείτε με το email σας, χωρίς κόπο και σας υπόσχομαι ότι θα σεβαστούμε την ιδιωτικότητα σας!