12/3/15

Αναβάθμιση της πολιτικής προστασίας προσωπικών δεδομένων στο Twitter

Το Twitter ενημέρωσε τους χρήστες του την Τετάρτη και τους απαγόρευσε ρητά από το να στέλνουν φωτογραφίες χωρίς τη ρητή συγκατάθεση του ατόμου το οποίο συμπεριλαμβάνεται στην φωτογραφία. Οι αλλαγές εμφανίζονται στο κομμάτι ρυθμίσεις ασφαλείας - ιδιωτικό τμήμα  - πληροφορίες των κανόνων του Twitter.




Προηγουμένως, στους κανόνες του Twitter απαγορεύονταν οι χρήστες να δημοσιεύουν προσωπικά δεδομένα, όπως την διεύθυνση τους, πληροφορίες για τις πιστωτικές κάρτες τους ή τον αριθμό της.

Οι χρήστες που επιθυμούν να αναφέρουν τα tweets βάσει των κατευθυντήριων γραμμών θα πρέπει να επιβεβαιώσουν την ταυτότητά τους και ότι αποτελούν το αντικείμενο της φωτογραφίας ή του βίντεο. Το Twitter με τη σειρά του θα επανεξετάσει τη θέση του καταγγέλλων για να διαπιστωθεί εάν παραβιάζει την νέα πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων. Αν όντως υπάρχει παραβίαση τότε το τιτίβισμα θα κρύβετε (απόκρυψη) και θα κλειδώνετε ο λογαριασμός του χρήστη εως ότου διαγραφεί το συγκεκριμένο τιτίβισμα.

Το Twitter έχει εμπιστοσύνη στην ομάδα η οποία είναι υπεύθυνη για το χειρισμό των υποθέσεων αυτών, η οποία θα βρίσκεται σε απευθείας σύνδεση 24 ώρες το 24 ώρο και 7 ήμερες την εβδομάδα για να επιβλέπει αυτά τα αιτήματα. 

ΠΗΓΗ: mashable.com

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
x

Νέα Τεχνολογία

Windows

Ms Office

Social Media

How to

Κατευθείαν στο email σας!

Όλα τα τελευταία άρθρα κατευθείαν στο email σας. Για να είστε πρώτοι απλά γραφτείτε με το email σας, χωρίς κόπο και σας υπόσχομαι ότι θα σεβαστούμε την ιδιωτικότητα σας!