29/3/15

Πώς να κάνετε backup τις φωτογραφίες σας από το Facebook, Twitter, Instagam & Google+

Έχετε ποτέ αναρωτηθεί πώς να κατεβάσετε τις φωτογραφίες σας από τα social media σε ένα αρχείο στον υπολογιστή σας αντί να τις σώζετε μία μία. Ωστόσο, όλες οι μεγάλες ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης σας προσφέρουν τώρα την ευκαιρία να ανακτήσετε όλα τα tweets και τις εικόνες σας. Ουσιαστικά, μπορείτε να κατεβάσετε το πλήρη ιστορικό σας πλέον στον υπολογιστή σας και να το διατηρείτε σε ένα αρχείο.


Έχουμε συγκεντρώσει όλες τις απαραίτητες οδηγίες παρακάτω για να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας των κοινωνικών δικτύων, του Facebook, Twitter, Google+ και Instagram.

Facebook

Facebook-Ρυθμίσεις

Επιλέξτε Ρυθμίσεις Λογαριασμού

Στη συνέχεια, στο κάτω μέρος της λίστας Γενικές Ρυθμίσεις λογαριασμού, πατήστε Κατεβάστε ένα αντίγραφο των δεδομένων σας στο Facebook

Μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία, θα λάβετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που θα σας ενημερώνει όταν το αρχείο είναι έτοιμο για λήψη.

Επιπλέον, μπορείτε επίσης να επιλέξετε τη διευρυμένη εκδοχή του αρχείοy σας κάνοντας κλικ στο Expanded File. Αυτή η έκδοση περιλαμβάνει ακόμη περισσότερες πληροφορίες λογαριασμού, όπως συνδέσεις, cookies και άλλα.

Η διευρυμένη έκδοση θα σας αποσταλεί μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, μετά από μια μικρή καθυστέρηση.

Twitter

Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας στο Twitter 

Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο Ρυθμίσεις

Αφού έχετε εισάγει το μενού ρυθμίσεων, μετακινηθείτε στο κάτω μέρος της σελίδας και κάντε κλικ στο Request your acrhive

Τότε το Twitter θα επεξεργαστεί το αίτημα σας και θα σας στείλει ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με ένα αρχείο που περιέχει τις πληροφορίες σας, αρχίζοντας με το πρώτο σας Tweet.

Google+

Για να αποκτήσετε πρόσβαση στο Google+ αρχείο σας, πηγαίνετε στο λογαριασμό σας του Google και κάντε κλικ στο κουμπί Download your files.

Θα πρέπει στη συνέχεια να κάνετε κλικ στο Λήψη δεδομένων σας.

Αυτό θα σας κατευθύνει στην Αρχειοθέτηση Google, το οποίο θα σας επιτρέψει να επιλέξετε ποιες περιοχές των δεδομένων σας, θα θέλετε να κατεβάσετε. Για να επιλέξετε τις υπηρεσίες σας, κάντε κλικ στο κουμπί "Επιλογή Υπηρεσιών".

Αφού έχετε επιλέξει τις υπηρεσίες σας, πατήστε "Δημιουργία Αρχείου" για να κατεβάσετε τα δεδομένα σας.

Instagram

Δυστυχώς, το Instagram δεν έχει την ενσωματωμένη λειτουργία εξαγωγής εικόνας. Ωστόσο, με λίγη βοήθεια από το InstaPort, θα είστε σε θέση να κατεβάσετε τις εικόνες σας ούτως ή άλλως.

Αφού έχετε εμφανίσει την ιστοσελίδα InstaPort, επιλέξτε Σύνδεση με Instagram.

Για να εξαγάγετε τις εικόνες που αποστέλλονται μέσα σε ένα ορισμένο χρονικό διάστημα, κάντε κλικ στο κουμπί "Επιλογές για προχωρημένους", προκειμένου να προσδιορίσετε τις ημερομηνίες που επιθυμείτε.

Μόλις προσδιορίσετε τις ημερομηνίες, το InstaPort θα σας επιτρέψει να κατεβάσετε το αρχείο της εικόνας σας. Απλά κάντε κλικ στο κουμπί «Έναρξη Εξαγωγή" για να το πράξει. Στη συνέχεια, θα πρέπει να περιμένετε, χωρίς να φύγετε από την ιστοσελίδα InstaPort, προκειμένου να ολοκληρωθεί η λήψη.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
x

Νέα Τεχνολογία

Windows

Ms Office

Social Media

How to

Κατευθείαν στο email σας!

Όλα τα τελευταία άρθρα κατευθείαν στο email σας. Για να είστε πρώτοι απλά γραφτείτε με το email σας, χωρίς κόπο και σας υπόσχομαι ότι θα σεβαστούμε την ιδιωτικότητα σας!