20/3/15

Πώς να δημιουργήστε ένα σημείο επαναφοράς συστήματος στα Windows 7

Όταν η Επαναφορά Συστήματος εισήχθη για πρώτη φορά στα Windows Me βοήθησε πολλούς σε αρκετές περιπτώσεις. Η λειτουργία εξακολουθεί να περιλαμβάνεται στο νέο λειτουργικό σύστημα των Windows 7 και σήμερα θα ρίξουμε μια ματιά στο πώς να δημιουργήσετε ένα νέο σημείο επαναφοράς.




Δημιουργία σημείου επαναφοράς

Συνιστάται να δημιουργήσετε ένα σημείο επαναφοράς πριν από την εγκατάσταση νέου λογισμικού ή κάνετε οποιεσδήποτε σημαντικές αλλαγές στον υπολογιστή σας. Πολλές φορές, κατά την εγκατάσταση του νέου λογισμικού σας δίνεται η επιλογή να δημιουργήσετε ένα σημείο επαναφοράς, εάν όχι τότε μπορείτε να το κάνετε ως εξής:

Κάντε δεξί κλικ στο My Computer και πηγαίνετε στο Ιδιότητες.

Μετά κάντε κλικ στο σύνδεσμο Προστασία συστήματος.

Όταν η οθόνη Ιδιότητες συστήματος ανοίξει πρέπει να κάνετε κλικ στο Δημιουργία.

Πληκτρολογήστε μια περιγραφή για το σημείο επαναφοράς που θα σας βοηθήσει να το θυμάστε όταν θα χρειαστεί να κάνετε επαναφορά του συστήματος σας.

Ο χρόνος που χρειάζεται για να δημιουργηθεί το σημείο επαναφοράς θα εξαρτάται από την ποσότητα των δεδομένων, την ταχύτητα του υπολογιστή κ.α.

Το σημείο επαναφοράς έχει δημιουργηθεί με επιτυχία. Τώρα, αν κάτι πάει στραβά θα έχουμε την δυνατότητα να γυρίσουμε πίσω το χρόνο και να επαναφέρουμε τον υπολογιστή μας σε προγενέστερο σημείο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
x

Νέα Τεχνολογία

Windows

Ms Office

Social Media

How to

Κατευθείαν στο email σας!

Όλα τα τελευταία άρθρα κατευθείαν στο email σας. Για να είστε πρώτοι απλά γραφτείτε με το email σας, χωρίς κόπο και σας υπόσχομαι ότι θα σεβαστούμε την ιδιωτικότητα σας!