24/3/15

Πώς να μετατρέψτε μια παρουσίαση του PowerPoint 2010 σε Video

Μερικές φορές μπορεί να θέλετε να μετατρέψετε τις παρουσιάσεις σας, του  PowerPoint 2010 σε βίντεο, έτσι ώστε οι φίλοι σας ή κάποιοι συνάδελφοι στο γραφείο να μπορούν να το παρακολουθήσουν χωρίς να χρειάζεται εγκατεστημένο στον υπολογιστή τους το PowerPoint 2010. Σήμερα θα ρίξουμε μια ματιά στη μετατροπή της παρουσίασης αυτής σε βίντεο.







Αφού έχετε δημιουργήσει την παρουσίαση σας στο PowerPoint 2010, κάντε κλικ στο αρχείο (File) μετά Αποθήκευση & Αποστολή και στην αμέσως επόμενη στήλη θα βρείτε την επιλογή Δημιουργία Βίντεο.

Τώρα επιλέξτε το μέγεθος του βίντεο (π.χ. ανάλυση σε περιπτώσεις προβολής σε οθόνη υπολογιστή ή σε τηλεοράσεις, επίσης μπορείτε να επιλέξετε αν θα υπάρχουν καταγραφές αφηγήσεων για την παρουσίαση και πόσα δευτερόλεπτα θα πρέπει να διαρκεί η κάθε διαφάνεια, και μετά κάντε κλικ στο Δημιουργία βίντεο.

Επιλέξτε μια τοποθεσία στον υπολογιστή σας για να αποθηκεύσετε το βίντεο. Ενώ το βίντεο μετατρέπεται σε μορφή .wmv θα υπάρχει μια γραμμή προόδου που θα εμφανίζεται στην κάτω δεξιά γωνία του PowerPoint.

Μετά από λίγα δευτερόλεπτα (ανάλογα με τον αριθμό των διαφανειών) θα μπορείτε να παρακολουθήσετε το βίντεο της παρουσίασής σας σε συμβατή συσκευή αναπαραγωγής βίντεο, αρκεί να υποστηρίζει το πρωτόκολλο .wmv.

Θα μπορούσατε επίσης να πάρετε το βίντεο σας και να το επεξεργαστείτε περαιτέρω με το Windows Live Movie Maker και να το δημοσιεύσετε στο YouTube.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
x

Νέα Τεχνολογία

Windows

Ms Office

Social Media

How to

Κατευθείαν στο email σας!

Όλα τα τελευταία άρθρα κατευθείαν στο email σας. Για να είστε πρώτοι απλά γραφτείτε με το email σας, χωρίς κόπο και σας υπόσχομαι ότι θα σεβαστούμε την ιδιωτικότητα σας!