19/2/16

Εύκολη λήψη εικόνων από το Google

Αν κάποιος ψάχνει να βρει μερικές εικόνες στο διαδίκτυο με τη χρήση της αναζήτησης εικόνας Google τότε αυτό είναι πολύ εύκολο δεδομένου ότι παρέχει τα πιο σχετικά αποτελέσματα για τους όρους αναζήτησης. Αν θέλετε να κατεβάσετε τις εικόνες που αναζητήσατε θα πρέπει να κάνετε κλικ σε κάθε εικόνα και να την κατεβάσετε μια μια, το οποίο δεν είναι μόνο χρονοβόρο και αργό, αλλά και μια κουραστική διαδικασία.


Το Multi Downloader είναι ένα δωρεάν λογισμικό που σας επιτρέπει να κατεβάσετε εικόνες Full Size από την αναζήτηση εικόνων της Google αυτόματα, σε ένα φάκελο προορισμό της επιλογής σας. Δεν χρειάζεται πλέον το δεξί κλικ και να αποθηκεύσετε αυτές τις εικόνες τη μια μετά την άλλη. 

Το Multi Downloader είναι ένα εργαλείο που χρησιμοποιεί τη μηχανή αναζήτησης της Google Images για να εντοπίσει και να κατεβάσει τις εικόνες χωρίς να χρειάζεται να ψάξετε μέσα από πολλαπλές τοποθεσίες για να πάρετε αυτές τις εικόνες. Αυτό το ικανό μικρό freeware πρόγραμμα είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικό και γρήγορα κατεβάζει ένα μεγάλο αριθμό εικόνων από το Google σε οποιονδήποτε φάκελο στον υπολογιστή σας.
Αφού το κατεβάσετε από http://www.freewarefiles.com/downloads_counter.php?programid=55357 και το εγκαταστήσετε, το επόμενο βήμα είναι να ανοίξετε τη σελίδα Image Search της Google στο πρόγραμμα περιήγησης σας και να γράψετε στην αναζήτηση για ότι θέλετε. Για παράδειγμα εγώ ψάχνω για "Batman Wallpapers".

Μόλις τελειώσει η αναζήτησή σας αντιγράψτε την διεύθυνση της google και κάντε την επικόλληση  στο πρόγραμμα στην θέση Browse URL και πατήστε στην δεξιά πάνω πλευρά το LOAD HTML και μετά το Parse Links.
Βεβαιωθείτε ότι έχετε ορίσει το φάκελο προορισμού πριν από τη λήψη.

Λόγω αλλαγών στην Αναζήτηση Google, μερικές φορές το πρόγραμμα ενδέχεται να μην λειτουργεί σωστά. Μια λύση είναι να πάτε στην 2η σελίδα αναζήτησης και να αντιγράψτε με μη αυτόματο τρόπο τη διεύθυνση URL αναζήτησης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
x

Νέα Τεχνολογία

Windows

Ms Office

Social Media

How to

Κατευθείαν στο email σας!

Όλα τα τελευταία άρθρα κατευθείαν στο email σας. Για να είστε πρώτοι απλά γραφτείτε με το email σας, χωρίς κόπο και σας υπόσχομαι ότι θα σεβαστούμε την ιδιωτικότητα σας!