24/2/16

Νέα emotions στο facebook (Αντιδράσεις για σχολιασμό)

Δεν κάνουμε Like σε οτιδήποτε βλέπουμε μόνο και μόνο για να μην στενοχωρήσουμε τον/την φίλο/η μας. Και το να κάνετε ένα απλό Like σε μια φωτό, στο πώς σκέφτεται, ένα ανέκδοτο κτλ δεν τρέχει τίποτα. Αλλά όταν ο άλλος καταθέτει τις γνώσεις του, το μεράκι του, την πληροφόρηση του σε ένα άρθρο, το να κάνετε Like ΧΩΡΙΣ να έχετε διαβάσει καν το άρθρο δεν έχει ΚΑΝΕΝΑ απολύτως νόημα.

Μην το κάνετε καθόλου καλύτερα. Είναι χίλιες φορές προτιμότερο και πιο ειλικρινές να διαβάσετε το άρθρο και ας μην κάνετε Like παρά το αντίθετοΘυμήσου όλες εκείνες τις φορές που έκανες like σε κάποιο post στο Facebook χωρίς όμως να σου αρέσει ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ αυτό που διαβάζεις/ βλέπεις, και άλλες πόσες ένιωθες ότι ένα like δεν είναι αρκετό για να δείξει τον ενθουσιασμό σου.
Ε, το αγαπημένο μας Facebook αποφάσισε να μας κάνει τη χάρη και πριν από λίγο εγκαινίασε τις 5 καινούριες αντιδράσεις που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε για να σχολιάσουμε κάποιο post. Αυτές είναι οι: Love, Haha, Wow, Sad και Angry (αντίστοιχα σε όσους έχουν ως κύρια γλώσσα τα ελληνικά είναι: Τέλεια, Χαχά, Ουάου, Λυπάμαι και Έλεος.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
x

Νέα Τεχνολογία

Windows

Ms Office

Social Media

How to

Κατευθείαν στο email σας!

Όλα τα τελευταία άρθρα κατευθείαν στο email σας. Για να είστε πρώτοι απλά γραφτείτε με το email σας, χωρίς κόπο και σας υπόσχομαι ότι θα σεβαστούμε την ιδιωτικότητα σας!