8/1/16

Πώς να κρύψτε τις φωτογραφίες σας στο Facebook

Το Facebook είναι μια μεγάλη πλατφόρμα πάνω στην οποία μπορούμε να μοιραστούμε καλές στιγμές, αλλά σίγουρα δεν λείπουν και οι κακές στιγμές αλλά και οι άβολες για κάποιους. Εδώ θα σας δείξουμε πώς να σταματήσετε το Facebook από το να φέρνει οδυνηρές αναμνήσεις του παρελθόντος και επιπλέον πώς να κρύψετε φωτογραφίες σας. 

Σχετικά με αυτή τη νέα εφαρμογή του Facebook Σαν σήμερα, δείχνοντάς σας τα πράγματα που έχετε δημοσιεύσει ακριβώς ένα χρόνο πριν ή πριν από τέσσερα χρόνια, ή για όσο καιρό έχετε στο Facebook. Μπορείτε λοιπόν να σταματήσετε το Facebook να φέρνει μνήμες του παρελθόντος και εδώ θα σας δείξω πώς να το κάνετε αυτό.

Πηγαίνετε στην αριστερή μπάρα του Facebook και πατήστε το Σαν σήμερα και πάνω δεξιά υπάρχει το κουμπί Προτιμήσεις.
Στο παράθυρο που εμφανίζεται μπορείτε να πείτε στο Facebook εάν υπάρχουν ορισμένοι άνθρωποι για τους οποίους δεν θέλετε να δείτε τις αναμνήσεις, όπως επίσης και κάποιες ημερομηνίες τις οποίες δεν θέλετε να δείτε.
Επίσης χρήσιμο είναι η δυνατότητα να ορίσετε τις προτιμήσεις για τις ημέρες κατά τις οποίες δεν θέλετε να λαμβάνετε υπενθυμίσεις από το Facebook, όπως η ημέρα ενός αγαπημένου προσώπου που έφυγε, την ημέρα που χάσατε την δουλειά σας, την ημέρα που χωρίσατε με τον σύντροφό σας.

Τι γίνεται όμως με όλα τα άλλα πράγματα που έχετε μοιραστεί στο Facebook - φωτογραφίες, συζητήσεις και πολλά άλλα;

Θα μπορούσατε να τους σβήσετε από φίλους αλλά αυτό αργά ή γρήγορα θα φαινόταν, όπως επίσης και να τους μπλοκάρετε. Αν τους μπλοκάρετε, τα εν λόγω πρόσωπα δεν  θα μπορούν πλέον να δούν τα πράγματα που δημοσιεύετε στο χρονολόγιο σας, ή να σας προσκαλούν σε εκδηλώσεις ή ομάδες, ή να ξεκινήσουν μια συνομιλία μαζί σας.

Η λύση είναι η εξής: απλά να κάνετε UNTAG τον εαυτό σας έτσι ώστε η συγκεκριμένη φωτογραφία να μην εμφανίζεται πλέον στις φωτογραφίες σας, αλλά και στις παλιότερες δημοσιεύσεις του Facebook.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
x

Νέα Τεχνολογία

Windows

Ms Office

Social Media

How to

Κατευθείαν στο email σας!

Όλα τα τελευταία άρθρα κατευθείαν στο email σας. Για να είστε πρώτοι απλά γραφτείτε με το email σας, χωρίς κόπο και σας υπόσχομαι ότι θα σεβαστούμε την ιδιωτικότητα σας!