4/1/16

Πώς να αλλάξετε το χρώμα των γραμμών πλέγματος στο Excel 2010

Μπορεί να μην έχετε σκεφτεί το χρώμα των γραμμών πλέγματος στο Excel πριν, αλλά αν έχετε βαρεθεί με το προεπιλεγμένο χρώμα γκρι ή αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε ένα χρώμα που είναι πιο εύκολο για τα μάτια σας, μπορείτε να αλλάξετε το χρώμα των γραμμών πλέγματος πολύ εύκολα και γρήγορα με τον παρακάτω τρόπο.


Για να επιλέξετε ένα διαφορετικό χρώμα για τις γραμμές πλέγματος σε ένα φύλλο εργασίας, κάντε κλικ στην καρτέλα "Αρχείο".
Στην οθόνη που θα εμφανιστεί πατήστε Δημιουργία και μετά πρόσφατα πρότυπα, κάντε κλικ στο "Επιλογές" στη λίστα των αντικειμένων στα αριστερά.
Στο πλαίσιο διαλόγου που θα εμφανιστεί, κάντε κλικ στο κουμπί "Για προχωρημένους" στη λίστα των αντικειμένων στα αριστερά.
Στις "Επιλογές εμφάνισης για αυτό το φύλλο εργασίας", (αυτό εμφανίζεται αν προχωρήσετε την μπάρα του πλαισίου προς τα κάτω) κάντε κλικ στο κουμπί δίπλα στο "Χρώμα γραμμής πλέγματος" και επιλέξτε ένα χρώμα από την παλέτα που εμφανίζεται. Βεβαιωθείτε ότι είναι επιλεγμένο το πλαίσιο ελέγχου "Εμφάνιση γραμμών πλέγματος".

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το χρώμα της γραμμής του πλέγματος μπορεί να είναι διαφορετικό για κάθε φύλλο εργασίας. Το επιλεγμένο φύλλο εργασίας είναι η προεπιλεγμένη επιλογή στην αναπτυσσόμενη λίστα στα δεξιά του τίτλου του τμήματος. Αν θέλετε να αλλάξετε το χρώμα γραμμών πλέγματος για ένα διαφορετικό φύλλο εργασίας, επιλέξτε το φύλλο εργασίας από την αναπτυσσόμενη λίστα, όπως φαίνεται στην παραπάνω εικόνα.
Για να επιστρέψετε στην αρχική, (προεπιλεγμένο γκρι χρώμα) για τις γραμμές πλέγματος, πάμε πίσω στις επιλογές και επιλέγουμε "Αυτόματο" για το "Χρώμα γραμμής πλέγματος". 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
x

Νέα Τεχνολογία

Windows

Ms Office

Social Media

How to

Κατευθείαν στο email σας!

Όλα τα τελευταία άρθρα κατευθείαν στο email σας. Για να είστε πρώτοι απλά γραφτείτε με το email σας, χωρίς κόπο και σας υπόσχομαι ότι θα σεβαστούμε την ιδιωτικότητα σας!