2/4/17

Ποια είναι η διαφορά μεταξύ του Office 365 και του Office 2016;

Μπορείτε να αγοράσετε το παραδοσιακό προϊόν του Microsoft Office 2016, ή να το πάρετε ως μέρος μιας συνδρομής λογισμικού σαν Office 365. Εδώ θα αναλύσουμε τις διαφορές μεταξύ τους.





Το Office 2016 είναι το παραδοσιακό προϊόν του Microsoft Office, το οποίο πωλείται για ένα χρόνο. Πληρώνετε μια φορά για να αγοράσετε μια έκδοση του Office 2016 και μπορείτε να το εγκαταστήσετε σε ένα PC ή Mac και να το χρησιμοποιήσετε για όσο χρόνο θέλετε. Δεν υπάρχει ημερομηνία λήξης.

Το Office 365, από την άλλη πλευρά, αντί να πληρώσετε ένα μεγάλο αντίτιμο, μπορείτε να πληρώσετε ένα μηνιαίο ή ετήσιο τέλος και να αποκτήστε πρόσβαση στην τελευταία έκδοση του Office για όσο χρονικό διάστημα θα καταβάλετε το τέλος. Μπορείτε επίσης να έχετε πρόσβαση στις εφαρμογές του Office για ταμπλέτες. Μπορείτε να επιλέξετε μια συνδρομή που σας επιτρέπει να εγκαταστήσετε το Office σε έως και πέντε διαφορετικούς υπολογιστές.
Το Office 2016 είναι ένα παραδοσιακό προϊόν λογισμικού. Η Microsoft διαθέτει το «Office Home & Student 2016» για τους οικιακούς χρήστες, σε αρκετά χαμηλή τιμή και υπάρχουν μερικές πιο ακριβές εκδόσεις που περιλαμβάνουν πρόσθετες εφαρμογές που χρησιμοποιούνται πιο συχνά από τους επαγγελματίες χρήστες. Αυτό το πακέτο Office περιλαμβάνει μόνο το Word, Excel, PowerPoint, OneNote και. Αυτό το πακέτο δεν περιλαμβάνει το Outlook, Publisher και Access (Home & Student 2016)Ωστόσο, όταν η Microsoft κυκλοφορήσει μια νέα έκδοση του Office, θα πρέπει να πληρώσετε εκ νέου για να αγοράσετε τη νέα έκδοση του Office. Μπορείτε να εγκαταστήσετε το Office 2016 σε ένα PC ή Mac σε έναν χρόνο. Μπορείτε να το απενεργοποιήσετε και να το μετακινήσετε σε άλλο υπολογιστή, αλλά θα χρειαστεί να αγοράσετε ένα άλλο κλειδί άδειας, εάν θέλετε να εγκατασταθεί σε δύο υπολογιστές σε ένα χρόνο.
Το Office 365 προσωπικά πιστεύω έχει σχεδιαστεί για ένα άτομο που χρειάζεται το Office σε έναν μόνο υπολογιστή. Το Office 365 σας δίνει πρόσβαση για να κατεβάσετε και να χρησιμοποιήσετε την τελευταία έκδοση του Office. Αυτή τη στιγμή αυτό είναι το Office 2016, αλλά μόλις μια νέα έκδοση βγαίνει, θα είστε σε θέση να το αναβαθμίσετε στο πλαίσιο της συνδρομής σας χωρίς να πληρώσετε ένα πρόσθετο τέλος. Η Microsoft χρεώνει $ 70 το χρόνο ή $ 7 ανά μήνα για το Office 365. Η Microsoft προσφέρει επίσης μια δωρεάν δοκιμή ενός μήνα του Office 365 χωρίς την παραμικρή επιβάρυνση. Το πακέτο του Office 365 περιλαμβάνει το Word, Excel, PowerPoint, OneNote και το Outlook, Publisher και Access. Επιπλέον, μπορείτε να πάρετε 1 TB online αποθηκευτικό χώρο στο onedrive και 60 λεπτά από το Skype λεπτά κάθε μήνα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτά τα λεπτά κλήσεων προς κινητά από το Skype. Κατά την εγγραφή σας στο Office 365, μπορείτε να εγκαταστήσετε το Office είτε σε PC ή Mac. Αν αλλάξετε από έναν υπολογιστή Mac σε έναν υπολογιστή με Windows, ή το αντίστροφο, δεν χρειάζεται να πληρώσετε τίποτα επιπλέον. Μόλις απενεργοποιήσετε την άδεια από το Windows PC σας και το εγκαταστήσετε στον υπολογιστή Mac.

Σε μακροπρόθεσμη βάση, η Microsoft θέλει να καταργήσει σταδιακά τις εκδόσεις του Office 2016 και να τις μετατρέψει εξ ολοκλήρου σε συνδρομές, όπως ακριβώς συμβαίνει και με την Adobe.

Ενώ μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις εκδόσεις tablet του Office για να δείτε τα έγγραφα και να κάνετε κάποια βασική επεξεργασία χωρίς να πληρώνουν τίποτα, ένα 365 συνδρομή Office είναι ο μόνος τρόπος που μπορείτε να πάρετε τις πρόσθετες «premium χαρακτηριστικά» στο Office εφαρμογές για συσκευές iPad, Android δισκία, και τα δισκία των Windows . Αν θέλετε πλήρη πρόσβαση στο Office σε δισκία, καθώς και ένα PC ή Mac, θα χρειαστείτε το Office 365.

Η Microsoft προσφέρει επίσης το Office Online. Αυτό είναι μια εντελώς δωρεάν, web-based έκδοση του Office. Αν είστε ευχαριστημένοι με τη χρήση του Microsoft Office μέσω ενός web browser, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις web-based εκδόσεις του Word, Excel και PowerPoint δωρεάν. Αυτά είναι απλοποιημένες εφαρμογές του Office και δεν έχουν όλα τα χαρακτηριστικά που υπάρχουν στην κανονική έκδοση. Μπορεί να είναι μια καλή επιλογή, αν δεν χρειάζεστε το Office συχνά, ή απλά χρειάζεστε μερικά βασικά χαρακτηριστικά.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
x

Νέα Τεχνολογία

Windows

Ms Office

Social Media

How to

Κατευθείαν στο email σας!

Όλα τα τελευταία άρθρα κατευθείαν στο email σας. Για να είστε πρώτοι απλά γραφτείτε με το email σας, χωρίς κόπο και σας υπόσχομαι ότι θα σεβαστούμε την ιδιωτικότητα σας!