26/10/16

Ποια είναι η διαφορά μεταξύ του Μην ενοχλείτε και του Mute για το iPhone;

Πιθανόν να ξέρετε για το διακόπτη σίγασης στο πλάι του iPhone σας, και μπορεί ακόμη και να γνωρίζετε σχετικά με τη δυνατότητα του Μην ενοχλείτε. Αυτά τα δυο χαρακτηριστικά μπορεί να φαίνεται ότι κάνουν τα ίδια, αλλά έχουν λίγες διακριτές διαφορές.




Όταν ενεργοποιείτε τον διακόπτη σίγασης δεν θα ακούτε τις εισερχόμενες ειδοποιήσεις, κλήσεις, και άλλες ειδοποιήσεις. Το πρόβλημα με το διακόπτη σίγασης είναι ότι είναι μέχρι να το απενεργοποιήσετε, μπορεί να χάσετε κάποιο σημαντικό τηλεφώνημα ή κείμενο από κάποιον.

Υπάρχουν δύο τρόποι για να ενεργοποιήσετε την εντολή Μην ενοχλείτε: Για να την ενεργοποιήσετε χειροκίνητα, πρέπει να πάτε στο Κέντρο Ελέγχου και να πατήσετε το εικονίδιο που μοιάζει σαν φεγγάρι. Αυτό θα το δείτε στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης της συσκευής σας. Επίσης μπορείτε να την ενεργοποιήσετε από τις Ρυθμίσεις. 

Αυτό που το κάνει να ξεχωρίζει από τον απλό διακόπτη σίγασης είναι ότι μπορείτε να ορίσετε να επιτρέψει κλήσεις από ορισμένες επαφές, ή να επιτρέψετε τις επανειλημμένες κλήσεις από το ίδιο πρόσωπο (ας πούμε, σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης). Μπορείτε επίσης να κλείσετε τον ήχο στις ειδοποιήσεις μόνο όταν το τηλέφωνό σας είναι κλειδωμένο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
x

Νέα Τεχνολογία

Windows

Ms Office

Social Media

How to

Κατευθείαν στο email σας!

Όλα τα τελευταία άρθρα κατευθείαν στο email σας. Για να είστε πρώτοι απλά γραφτείτε με το email σας, χωρίς κόπο και σας υπόσχομαι ότι θα σεβαστούμε την ιδιωτικότητα σας!