24/10/16

Πώς να καθαρίσετε τον File Explorer από τα Πρόσφατα αρχεία στα Windows 10

Πιθανόν να έχετε παρατηρήσει ότι ο File Explorer διατηρεί μια λίστα με τα αρχεία και τους φακέλους που έχετε ανοίξει πρόσφατα, εμφανίζοντας τους στο κάτω μέρος του παραθύρου του File Explorer. Είναι βολικό, στα σίγουρα, αλλά υπάρχουν φορές που θα θελήσετε να διαγράψετε αυτό το ιστορικό αρχείο. Εδώ θα σας δείξω πώς να το κάνουμε.





Αν πραγματικά δεν σας αρέσει τα Windows να κρατάνε το ιστορικό σε όλα, μπορείτε να σβήσετε τα τελευταία στοιχεία και τους φακέλους που έχετε ανοίξει πρόσφατα. Για να το κάνετε, θα χρησιμοποιήσετε το παράθυρο διαλόγου Επιλογές φακέλων, η οποία σας δίνει επίσης τον έλεγχο σε πολλά άλλα ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά.

Στον File Explorer, κάντε κλικ στο μενού Αρχείο και στη συνέχεια επιλέξτε την εντολή Αλλαγή φακέλου και επιλογές αναζήτησηςΣτην καρτέλα Γενικά του παραθύρου διαλόγου Επιλογές φακέλων, κάντε κλικ στο κουμπί Clear για να διαγράψετε αμέσως το ιστορικό από τον File Explorer σας. Όταν τελειώσετε, κάντε κλικ στο OK για να επιστρέψετε στο File Explorer.
Θα ήταν πιο εύχρηστος αν ο File Explorer μας έδινε ένα κουμπί στη γραμμή εργαλείων για την εκκαθάριση του ιστορικού, αλλά τουλάχιστον τώρα ξέρετε πού να κοιτάξετε για την διαγραφή αυτού. Και αυτό διαρκεί μόνο λίγα δευτερόλεπτα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
x

Νέα Τεχνολογία

Windows

Ms Office

Social Media

How to

Κατευθείαν στο email σας!

Όλα τα τελευταία άρθρα κατευθείαν στο email σας. Για να είστε πρώτοι απλά γραφτείτε με το email σας, χωρίς κόπο και σας υπόσχομαι ότι θα σεβαστούμε την ιδιωτικότητα σας!