24/11/18

Πώς να δείτε ποιοι διαφημιστές του Facebook έχουν τις προσωπικές σας πληροφορίες

Είναι ευρέως γνωστό ότι το Facebook επιτρέπει στους διαφημιζόμενους να στοχεύουν συγκεκριμένες ομάδες ατόμων, αλλά ξέρατε ότι μπορείτε να δείτε ποιοι διαφημιστές σας στοχεύουν ενεργά και καθημερινά;





Στο πλαίσιο της προσπάθειας του Facebook για περισσότερη διαφάνεια, μπορείτε εύκολα να μάθετε ποιοι διαφημιζόμενοι προβάλλουν διαφημίσεις χρησιμοποιώντας μια λίστα επαφών που περιέχει τις πληροφορίες σας. Αυτές οι πληροφορίες συγκεντρώνονται από τον διαφημιζόμενο και, στη συνέχεια, μεταφορτώνονται στο Facebook ως τρόπος για να ελέγξετε σε ποιον εμφανίζονται οι διαφημίσεις.

Δείτε πώς μπορείτε να βρείτε αυτές τις πληροφορίες τόσο στο διαδίκτυο όσο και στην εφαρμογή Facebook.

Στο διαδίκτυο
Για να βρείτε τις ρυθμίσεις της διαφήμισης σας στο Facebook, μπορείτε να κάνετε κλικ σε αυτόν τον σύνδεσμο
https://www.facebook.com/ads/preferences/?entry_product=ad_settings_screen για να μεταβείτε απευθείας σε αυτό.

Στο Facebook
Αρχικά, μεταβείτε στο μενού Ρυθμίσεις.
Από εκεί, κάντε κλικ στην επιλογή Διαφημίσεις και θα καταλήξετε στην ίδια σελίδα με τον παραπάνω σύνδεσμο.

Επιλέξτε «Διαφημιζόμενοι με τους οποίους έχετε αλληλεπιδράσει» και, στη συνέχεια, ανατρέξτε στην ενότητα «Ποιοι σας έχουν προσθέσει στη λίστα επαφών τους στο Facebook».
Στο Android
Το μενού είναι ελαφρώς διαφορετικό στις κινητές εφαρμογές του Facebook. Αρχικά, ανοίξτε το μενού (οι τρεις γραμμές πάνω δεξιά) και, στη συνέχεια, πατήστε Ρυθμίσεις & Απόρρητο. Από εκεί, επιλέξτε ΡυθμίσειςΚάντε κύλιση προς τα κάτω στην ενότητα Διαφημίσεις και κάντε κλικ στην επιλογή Διαφημιστικές προτιμήσεις.

Επιλέξτε «Διαφημιζόμενοι με τους οποίους έχετε αλληλεπιδράσει» και στη συνέχεια δείτε τη δεύτερη ενότητα Διαφημιζόμενοι που έχουν ανεβάσει λίστα επαφών με τα στοιχεία σας. Αγγίξτε το κουμπί Προβολή όλων για να δείτε την πλήρη λίστα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
x

Νέα Τεχνολογία

Windows

Ms Office

Social Media

How to

Κατευθείαν στο email σας!

Όλα τα τελευταία άρθρα κατευθείαν στο email σας. Για να είστε πρώτοι απλά γραφτείτε με το email σας, χωρίς κόπο και σας υπόσχομαι ότι θα σεβαστούμε την ιδιωτικότητα σας!