8/9/16

Πώς να σταματήσετε την αυτόματη αναπαραγωγή των βίντεο του YouTube σε iOS, Android και στο Web

Σαφώς το YouTube τα τελευταία χρόνια έχει γίνει κάτι παραπάνω από αγαπημένη συνήθεια. Πολλές φορές είναι τόσα πολλά τα βίντεο που θέλουμε να παρακολουθήσουμε που τα τοποθετούμε στην λίστα των αγαπημένων μας έτσι ώστε να τα δούμε αργότερα. Στους επιτραπέζιους υπολογιστές και κυρίως στις κινητές πλατφόρμες, το YouTube θα παίξει αυτόματα το επόμενο βίντεο.


Απενεργοποιώντας το autoplay είναι αρκετά εύκολο, δυστυχώς, η επιλογή δεν είναι συνδεδεμένη με το λογαριασμό Google, οπότε θα χρειαστεί να αλλάξετε τη ρύθμιση σε κάθε συσκευή που χρησιμοποιείτε. Ας ρίξουμε μια ματιά στο πώς μπορείτε να το κάνετε αυτό.

Απενεργοποίηση Autoplay στο iOS και στο Android για το YouTube
Η μέθοδος για την απενεργοποίηση της αυτόματης αναπαραγωγής για το iOS, και το Android είναι αρκετά απλή. Για να απενεργοποιήσετε τη λειτουργία, απλά φορτώστε ένα βίντεο και στη συνέχεια, αναζητήστε την επιλογή Autoplay. Απλά σύρετε την επιλογή η οποία βρίσκεται στην ίδια θέση και στις δύο εφαρμογές iOS και Android. Αν δεν μπορείτε να δείτε αυτή την εναλλαγή στο κινητό σας στο YouTube, τότε η εφαρμογή πιο πιθανό θα πρέπει να ενημερωθεί. Σε σπάνιες περιπτώσεις σε μία από τις συσκευές σας, αν τυχόν δεν μπορείτε να δείτε αυτή την επιλογή τότε θα πρέπει η εφαρμογή του YouTube είδαμε να απεγκατασταθεί πλήρως και στη συνέχεια να επανεγκατασταθεί.
Για όσους ψάχνουν για έναν τρόπο για να σταματήσει το autoplaying βίντεο στην τηλεόραση της Apple (η οποία χρησιμοποιεί την εφαρμογή YouTube για tvOS) δεν θα βρείτε μια εναλλαγή στην οθόνη όπως κάνετε με τα κινητά, αλλά μπορείτε να απενεργοποιήσετε την αυτόματη αναπαραγωγή από την έναρξη της εφαρμογής YouTube για την Apple TV σας από τις Ρυθμίσεις και έπειτα στο μενού Αυτόματη αναπαραγωγή.

Απενεργοποίηση αυτόματης αναπαραγωγής στην ιστοσελίδα του YouTube
Ακριβώς όπως στις κινητές συσκευές, υπάρχει μια εναλλαγή στον browser-based έκδοση του YouTube, αν και δεν είναι τόσο εμφανή. Κατά την διάρκεια της αναπαραγωγής ενός βίντεο και ακριβώς επάνω και δεξιά από τον μακρύ κατάλογο των βίντεο που ακολουθούν υπάρχει αυτή η επιλογή. Με το που κάνετε αυτή την εναλλαγή θα προσέξετε ότι ο μακρύς κατάλογος των  βίντεο θα μικρύνει.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
x

Νέα Τεχνολογία

Windows

Ms Office

Social Media

How to

Κατευθείαν στο email σας!

Όλα τα τελευταία άρθρα κατευθείαν στο email σας. Για να είστε πρώτοι απλά γραφτείτε με το email σας, χωρίς κόπο και σας υπόσχομαι ότι θα σεβαστούμε την ιδιωτικότητα σας!