5/9/16

Πώς να απενεργοποιήσετε τις ειδοποιήσεις στο Facebook

To Facebook εισήγαγε πρόσφατα την live μετάδοση βίντεο η οποία είναι ένα ζωντανό βίντεο συνεχούς ροής που επιτρέπει στους χρήστες του Facebook να μεταδίδουν τα γεγονότα σε πραγματικό χρόνο με τους φίλους τους. Πολλές φορές όμως αυτή η live μετάδοση στέλνει ειδοποιήσεις σε όλους τους φίλους μας που σημαίνει κάποιοι ότι μπορούν να έχουν μια λίστα από κοινοποιήσεις που ίσως να μην τις θέλουν και φυσικά να μην τους ενδιαφέρει.


Αυτό σημαίνει ότι οι ειδοποιήσεις θα έρχονται σε σας ακόμα και όταν δεν σας έχουν επισημάνει, επίσης σε τυχόν κοινοποιήσεις θα σας έρχεται πάλι ειδοποίηση (αν και το facebook ψάχνει λύσεις για αυτό το θέμα). Όπως είπα και στην εισαγωγή μου πολλές φορές αυτό το θέμα είναι ενοχλητικό και ανεπιθύμητο. 

Τρόπος απενεργοποίησης Facebook Ζωντανή Ειδοποιήσεις

Ενώ είστε συνδεδεμένοι στο λογαριασμό σας στο Facebook κάντε κλικ στο βέλος του μενού που βρίσκεται στην επάνω δεξιά γωνία της επάνω γραμμή πλοήγησης και επιλέξτε Ρυθμίσεις.

Ψάξτε για τις Ειδοποιήσεις στην αριστερή στήλη και πατήστε επάνω.

Μέσα από το μενού Ειδοποιήσεις, κάντε κλικ στο σύνδεσμο Επεξεργασία δίπλα στο Facebook..

Μετακινηθείτε προς τα κάτω στο μενού μέχρι να δείτε το Live Video κοντά στο κάτω μέρος. Κάντε κλικ και επιλέξτε απενεργοποίηση όλων. Πλέον δεν θα λαμβάνετε ειδοποιήσεις εάν κάποιος φίλος σας εκπέμπει LIVE.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
x

Νέα Τεχνολογία

Windows

Ms Office

Social Media

How to

Κατευθείαν στο email σας!

Όλα τα τελευταία άρθρα κατευθείαν στο email σας. Για να είστε πρώτοι απλά γραφτείτε με το email σας, χωρίς κόπο και σας υπόσχομαι ότι θα σεβαστούμε την ιδιωτικότητα σας!