6/9/16

Πώς να προσθέσετε ένα νέο λογαριασμό Google στη συσκευή σας Android

Προκειμένου να ξεκινήσετε να χρησιμοποιείται μια συσκευή Android, θα πρέπει να συνδεθείτε με ένα λογαριασμό Google. Τι γίνετε όμως όταν έχετε περισσότερους από ένα λογαριασμό αλλά και τι γίνεται όταν θέλετε να προσθέσετε περισσότερους από έναν λογαριασμό Google.





Τα καλά νέα είναι ότι η προσθήκη ενός δεύτερου (ή τρίτου) λογαριασμού Google στο τηλέφωνο Android ή το tablet σας είναι μια απλή διαδικασία, ανεξάρτητα από την έκδοση Android που χρησιμοποιείται και φυσικά από την μάρκα του κινητού σας.

Προσθήκη ενός λογαριασμού από ρυθμίσεις του Android

Το πρώτο πράγμα που θα χρειαστεί να κάνετε είναι να μπείτε στο μενού Ρυθμίσεις. 

Από εκεί, μετακινηθείτε προς τα κάτω μέχρι να δείτε το μενού Λογαριασμοί. Σε ορισμένες συσκευές, μπορεί να ονομάζεται Λογαριασμοί & συγχρονισμός ή κάτι παρόμοιο.

Ανάλογα με τους πόσους λογαριασμούς έχετε στο κινητό σας θα εμφανίζεται μια λίστα με αυτούς, απλώς μετακινηθείτε προς τα κάτω, και θα βρείτε ένα σύνδεσμο Προσθήκη λογαριασμού. Πατήστε τον σύνδεσμο αυτό.

Εάν η συσκευή σας προστατεύεται από κωδικό PIN ή κωδικό πρόσβασης, θα πρέπει να τον εισάγετε για να μπορέσετε να συνεχίσετε. Στις πολύ νέες συσκευές θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και δακτυλικό αποτύπωμα. Στην επόμενη οθόνη, απλά εισάγετε τα στοιχεία του λογαριασμού σας Google και στη συνέχεια τον κωδικό πρόσβασης και έπειτα πατήστε αποδοχή.
Από εκεί και πέρα το μενού θα σας οδηγήσει πίσω στην αρχική οθόνη, αλλά αν θέλετε να ρυθμίσετε τις παραμέτρους των νέων λογαριασμών σας θα πρέπει να μεταβείτε πίσω στο Ρυθμίσεις Λογαριασμοί Google και στη συνέχεια να επιλέξετε το λογαριασμό που μόλις προσθέσατε.

Προσθήκη ενός λογαριασμού από το Gmail

Μπορείτε επίσης να προσθέσετε ένα δευτερεύοντα λογαριασμό απευθείας από την εφαρμογή Gmail. Σε αυτό το μενού δίπλα στο όνομά σας και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, υπάρχει ένα μικρό βέλος.

Όταν ανοίξει αυτό το μενού, πατήστε το κουμπί Προσθήκη λογαριασμού.

Από εδώ, απλά πατήστε το κουμπί Google. Η υπόλοιπη διαδικασία είναι πανομοιότυπη με την  παραπάνω που σας περιέγραψα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
x

Νέα Τεχνολογία

Windows

Ms Office

Social Media

How to

Κατευθείαν στο email σας!

Όλα τα τελευταία άρθρα κατευθείαν στο email σας. Για να είστε πρώτοι απλά γραφτείτε με το email σας, χωρίς κόπο και σας υπόσχομαι ότι θα σεβαστούμε την ιδιωτικότητα σας!