15/9/16

Πώς να απενεργοποιήσετε την Lock Screen στα Windows 10

Με την επετειακή έκδοση των Windows 10, η Microsoft σταμάτησε να σας επιτρέπει την απενεργοποίηση της οθόνη κλειδώματος χρησιμοποιώντας μια ρύθμιση. Αλλά εξακολουθούν να υπάρχουν λύσεις-προς το παρόν οπότε δεν χρειάζεται να ανησυχείτε.
Η ρύθμιση αυτή που απενεργοποιεί την οθόνη κλειδώματος είναι ακόμα διαθέσιμη, αλλά λειτουργεί μόνο σε εκδόσεις Enterprise και Education των Windows. Ενώ για την έκδοση των Windows 10 Professional δεν είναι πλέον διαθέσιμη.


Πώς να απενεργοποιήσετε την οθόνη κλειδώματος

Εάν ακολουθήσετε τις παρακάτω οδηγίες πιστά θα δείτε μόνο την οθόνη κλειδώματος μία φορά και πιστέψετε με θα είναι και η τελευταία. Όταν κάνετε εκκίνηση του υπολογιστή σας η οθόνη κλειδώματος δεν θα εμφανιστεί, ακόμα και όταν κλειδώσετε τον υπολογιστή σας ή τον βάλετε σε αναστολή λειτουργίας. 
Ο ευκολότερος τρόπος να γίνει αυτό είναι με την απλή μετονομασία του Microsoft.LockAppΓια να το κάνετε αυτό, ανοίξτε τον File Explorer και πηγαίνετε στο C: \ Windows \ SystemApps. 

Έπειτα βρείτε τον φάκελο Microsoft.LockApp_cw5n1h2txyewy από την λίστα που εμφανίζεται. Κάντε δεξί κλικ και μετονομάστε αυτό το φάκελο όπως σας δείχνω παρακάτω Microsoft.LockApp_cw5n1h2txyewy.backupΑν ποτέ θέλετε να επαναφέρετε την οθόνη κλειδώματος απλά να επιστρέψετε στο φάκελο C: \ Windows \ SystemApps, εντοπίστε το αρχείο Microsoft.LockApp_cw5n1h2txyewy.backup, και απλά επαναφέρετε τον στην αρχική του ονομασία  δηλαδή σε Microsoft.LockApp_cw5n1h2txyewy.

Την Lock Screen θα την βλέπετε μόνο όταν εκκινείται τον υπολογιστή σας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
x

Νέα Τεχνολογία

Windows

Ms Office

Social Media

How to

Κατευθείαν στο email σας!

Όλα τα τελευταία άρθρα κατευθείαν στο email σας. Για να είστε πρώτοι απλά γραφτείτε με το email σας, χωρίς κόπο και σας υπόσχομαι ότι θα σεβαστούμε την ιδιωτικότητα σας!