29/10/15

Τα χαρακτηριστικά του YouTube Red και σε τι διαφέρει από τo κλασικό YouTube;


Το YouTube Red είναι μια έκδοση του YouTube που είναι είναι διαθέσιμο για τους καταναλωτές των ΗΠΑ από 28 Οκτωβρίου. Είναι μια μοναδική "συνδρομητική υπηρεσία" που προσφέρει μια καλύτερη εμπειρία στο YouTube, ενώ δίνει μερικά πολλές και χρήσιμες δυνατότητες για τους χρήστες. 





Πράγματα που πρέπει να ξέρετε για το YouTube Red

Πόσο κάνει το YouTube Red;

To YouTube Red είναι μια συνδρομητική υπηρεσία που θα κοστίζει $ 9,99 ανά μήνα.

Ποια είναι τα κύρια οφέλη του YouTube Red;

Υπάρχουν τρία κύρια οφέλη:

Μηδέν διαφημίσεις στο YouTube, ενώ υποστηρίζει ακόμα και όλους τους δημιουργούς περιεχομένου. Απλά συνδεθείτε στο λογαριασμό σας σε οποιαδήποτε συσκευή και περιηγηθείτε στο YouTube χωρίς διαφημίσεις.

Το YouTube επιτρέπει στους χρήστες του λήψη του περιεχομένου βίντεο σε ορισμένες χώρες. Με το YouTube Red, η επιλογή ανοίγει για σας χωρίς γεωγραφικούς περιορισμούς! Μπορείτε να κατεβάσετε τα βίντεο στις συσκευές σας. Τα βίντεο θα παραμείνουν εκτός λειτουργίας για έως και 30 ημέρες. (Δεν έχουν πει τι θα συμβεί μετά από αυτό το χρονικό διάστημα, αλλά είναι πιθανό ότι θα διαγράφονται τα βίντεο).

Αν ακούτε συχνά μουσική στο YouTube, θα πρέπει να έχετε αντιμετωπίσει μια κατάσταση που θα πρέπει να ανοίξετε κάποια άλλη εφαρμογή και έτσι να σταματήσει η μουσική. Με το YouTube Red, θα είστε σε θέση να παίξετε μουσική στο παρασκήνιο, δίνοντάς σας έτσι τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε πραγματικά το YouTube ως υπηρεσία μουσικής που παίζει στο παρασκήνιο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
x

Νέα Τεχνολογία

Windows

Ms Office

Social Media

How to

Κατευθείαν στο email σας!

Όλα τα τελευταία άρθρα κατευθείαν στο email σας. Για να είστε πρώτοι απλά γραφτείτε με το email σας, χωρίς κόπο και σας υπόσχομαι ότι θα σεβαστούμε την ιδιωτικότητα σας!