11/7/19

Πώς αναβαθμίζω εφαρμογές Android χωρίς το Play Store

Υπάρχουν αρκετοί λόγοι που κάποιος ίσως θέλει να έχει Android κινητό χωρίς να εξαρτάται από τις εφαρμογές της Google. Αυτό όμως είναι ένα άλλο θέμα.





Η αναβάθμιση εφαρμογών χωρίς το Play Store είναι απαραίτητη, είτε όταν δεν χρησιμοποιούμε τις υπηρεσίες της Google, είτε εάν έχουμε στη συσκευή μας εφαρμογές οι οποίες δεν υπάρχουν στο Google Play.

Το APKGrabber είναι ένα app που προσφέρει τη δυνατότητα αναβάθμισης όλων των εφαρμογών που έχουμε στη συσκευή μας, άσχετα από πού τις έχουμε κατεβάσει.

Εφόσον κατεβάσουμε το αρχείο apk του APKGrabber, κάνουμε πλάγια εγκατάσταση (θα σας εξηγήσω τι είναι η πλάγια εγκατάσταση) και τρέχουμε την εφαρμογή. Την πρώτη φορά που θα ανοίξουμε το APKGrabber, η εφαρμογή θα εντοπίσει αυτόματα όλα τα εγκατεστημένα app και θα εμφανίσει μία λίστα. Για να ελέγξουμε αν υπάρχουν ενημερώσεις, πατάμε το κουμπί της ανανέωσης κάτω δεξιά. Σε περίπτωση που υπάρχει διαθέσιμη ενημέρωση για κάποια από τις εφαρμογές, το APKGrabber θα εμφανίσει τη πηγή που προσφέρει την ενημέρωση, ακριβώς κάτω από το όνομα του app.
Αν θέλουμε να αναβαθμίσουμε κάποια εφαρμογή, πατάμε στο όνομα της πηγής για να ανοίξουμε τη σελίδα στον browser, κατεβάσουμε το νεότερο apk αρχείο, και πραγματοποιούμε πλάγια εγκατάσταση. Το APKGrabber δεν έχει τη δυνατότητα να ενημερώνει αυτόματα τις εφαρμογές. Ωστόσο, βοηθά αρκετά στον εντοπισμό ενημερώσεων για τα app που έχουμε στο κινητό, χωρίς να χρειάζεται να ελέγχουμε χειροκίνητα για το καθένα χωριστά.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
x

Νέα Τεχνολογία

Windows

Ms Office

Social Media

How to

Κατευθείαν στο email σας!

Όλα τα τελευταία άρθρα κατευθείαν στο email σας. Για να είστε πρώτοι απλά γραφτείτε με το email σας, χωρίς κόπο και σας υπόσχομαι ότι θα σεβαστούμε την ιδιωτικότητα σας!