4/1/19

Διαχείριση πολλαπλών καρτελών στο Google Chrome

Καθημερινά χρησιμοποιούμε τον Chrome όλοι μας, και το να έχουμε ανοιχτά μόλις δύο ή τρία παράθυρα είναι ένα αρκετά σπάνιο φαινόμενο έως και απίθανο. Αντιθέτως, το πιο συνηθισμένο είναι να έχουμε δέκα και παραπάνω (όπως εγώ), χωρίς απαραίτητα να τα χρειαζόμαστε εκείνη τη στιγμή.




Ωστόσο, ο Chrome αφιερώνει ξεχωριστό κομμάτι μνήμης RAM για κάθε νέα καρτέλα, με αποτέλεσμα να βλέπουμε την χρήση της να αυξάνεται εκθετικά όταν έχουμε πάρα πολλά παράθυρα ανοιχτά.

Το OneTab είναι ένα plugin για τον Chrome, του οποίου η δουλειά είναι να συγκεντρώνει όλες τις καρτέλες που έχουμε ανοιχτές, δημιουργώντας μια λίστα με links, ούτως ώστε να έχουμε πρόσβαση σ’ αυτά, χωρίς απαραίτητα να τα έχουμε ανοιχτά όλη την ώρα.
Μ’ αυτό το plugin έχουμε καταφέρει όχι μόνο να οργανώσουμε τις καρτέλες μας που έχουμε ανοιχτές, αλλά ταυτόχρονα να μειώσουμε και τη χρήση της RAM. Το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να ανοίξουμε όσες καρτέλες θέλουμε, και μετά να πατήσουμε το αντίστοιχο εικονίδιο του OneTab. Αμέσως θα μαζευτούν όλα σε μια καρτέλα, όπου από εκεί θα μπορούμε να τα ανοίξουμε, όποτε θέλουμε, ένα-ένα, ή ακόμη και να τα εμφανίσουμε όλα μαζί.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
x

Νέα Τεχνολογία

Windows

Ms Office

Social Media

How to

Κατευθείαν στο email σας!

Όλα τα τελευταία άρθρα κατευθείαν στο email σας. Για να είστε πρώτοι απλά γραφτείτε με το email σας, χωρίς κόπο και σας υπόσχομαι ότι θα σεβαστούμε την ιδιωτικότητα σας!