1/12/18

Ποια είναι η διαφορά μεταξύ Facebook και Facebook Lite

Το Facebook Lite είναι μια εφαρμογή Android που σχεδιάστηκε για συνδέσεις χαμηλής ταχύτητας και για τηλέφωνα μικρών δυνατοτήτων. Η κύρια εφαρμογή του Facebook χρειάζεται 57 MB στο Motorola Moto E4 ενώ το Facebook Lite είναι μόλις 1,59 MB, δηλαδή καταλαμβάνει περίπου 96,5% λιγότερο χώρο.



Το Facebook Lite έχει σχεδιαστεί για να χρησιμοποιεί λιγότερη RAM και ισχύ από την CPU, έτσι ώστε να έχει εφαρμογή σε φθηνότερα και λιγότερο ισχυρά τηλέφωνα. Το Facebook Lite λειτουργεί ακόμη και σε παλαιότερα τηλέφωνα που δεν υποστηρίζονται πλέον από την κανονική εφαρμογή. 

Εκτός από τη χρήση λιγότερων πόρων του συστήματος, το Facebook Lite είναι πραγματικά σχεδιασμένο για να εργάζεται σε αργές ή ασταθείς συνδέσεις στο Internet όπως 2G δίκτυα ή σε περιοχές με κακό σήμα. Για να γίνει αυτό, χρησιμοποιεί πολύ λιγότερα δεδομένα, μη φορτώνοντας εικόνες υψηλής ανάλυσης ή βίντεο αυτόματης αναπαραγωγής. Παραδόξως, το Facebook Lite είναι σχεδόν εξίσου πλήρες με το κανονικό Facebook app. Μπορείτε ακόμα να σχολιάζετε τις δημοσιεύσεις του φίλου σας, να επισκέπτεστε τα προφίλ τους, να δημοσιεύετε στο δικό σας χρονοδιάγραμμα.

Εκείνο που μπορεί να σας φανεί ενοχλητικό είναι το μέγεθος των κουμπιών στο Facebook Lite. Σε γενικές γραμμές το Facebook Lite έχει όλες τις λειτουργίες του Facebook, χρησιμοποιεί λιγότερους πόρους συστήματος και λιγότερα δεδομένα και εργάζεται σε πιο αργές συνδέσεις. 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
x

Νέα Τεχνολογία

Windows

Ms Office

Social Media

How to

Κατευθείαν στο email σας!

Όλα τα τελευταία άρθρα κατευθείαν στο email σας. Για να είστε πρώτοι απλά γραφτείτε με το email σας, χωρίς κόπο και σας υπόσχομαι ότι θα σεβαστούμε την ιδιωτικότητα σας!