5/12/17

Πώς να χρησιμοποιήσετε ένα προσαρμοσμένο background στο Gmail


Αν ξοδεύετε πολύ χρόνο με ανοιχτό το παράθυρο του Gmail σας τότε πιθανότατα θα θέλετε να αλλάξετε το θαμπό προεπιλεγμένο θέμα. Και ακόμα κι αν χρησιμοποιείτε ένα από τα πολλά προσαρμοσμένα θέματα που είναι διαθέσιμα, ίσως προτιμάτε κάτι άλλο.




Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια φωτογραφία από το διαδίκτυο ή τον υπολογιστή σας ως εικόνα φόντου, ακριβώς όπως στην επιφάνεια εργασίας του υπολογιστή σας. Μεταβείτε στο λογαριασμό σας Gmail στο Chrome ή σε οποιοδήποτε άλλο πρόγραμμα περιήγησης για υπολογιστές. Κάντε κλικ στο εικονίδιο με το γρανάζι στην επάνω δεξιά γωνία για να ανοίξετε το αναπτυσσόμενο μενού και στη συνέχεια, κάντε κλικ στην επιλογή Θέματα.


Ένα παράθυρο σας δείχνει μια πλειάδα φόντων και συνδυασμούς χρωμάτων που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε με το Gmail σας. Αν σας αρέσουν μερικά από αυτά που εμφανίζονται, τότε καλώς. Κάντε κλικ σε οποιοδήποτε από αυτά για να τα εφαρμόσετε αυτόματα. Αν θέλετε περισσότερες επιλογές, κάντε κλικ στο κουμπί Οι φωτογραφίες μου στο κάτω δεξιό μέρος του παραθύρου.

Σας δίνεται μια προβολή από μια μια πλειάδα φωτογραφιών από όλο τον κόσμο του Google όπως τα πράγματα που έχετε στο Google Drive, τα πράγματα που έχετε στείλει σε άλλα άτομα στο Hangouts. Μπορείτε να επιλέξετε κάποιο από αυτά ή να ανεβάσετε μια φωτογραφία ή να επικολλήσετε μια εικόνα URL. 

Κάντε κλικ στην επιλογή επιλέξτε μια φωτογραφία από τον υπολογιστή σας και στη συνέχεια βρείτε το αρχείο που θέλετε να χρησιμοποιήσετε. Μετά τη μεταφόρτωση της εικόνας, θα έχετε το δικό σας προσαρμοσμένο θέμα Gmail. Μπορείτε να επαναλάβετε αυτή τη διαδικασία όσο συχνά θέλετε, χρησιμοποιώντας τις πιο συνηθισμένες μορφές εικόνας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
x

Νέα Τεχνολογία

Windows

Ms Office

Social Media

How to

Κατευθείαν στο email σας!

Όλα τα τελευταία άρθρα κατευθείαν στο email σας. Για να είστε πρώτοι απλά γραφτείτε με το email σας, χωρίς κόπο και σας υπόσχομαι ότι θα σεβαστούμε την ιδιωτικότητα σας!