2/11/17

Πώς να ελέγξετε τις ενημερώσεις των Windows

Είναι σημαντικό να κρατάτε ενημερωμένα τα Windows ... απλά ρωτήστε τα θύματα της τελευταίας επίθεσης ransomware. Εάν δεν έχετε χρησιμοποιήσει τον υπολογιστή σας για λίγο ή απλά θέλετε να βεβαιωθείτε ότι έχετε κάνει τις πιο πρόσφατες ενημερώσεις.






Πατήστε το κουμπί Windows ή το κουμπί Αναζήτηση και πληκτρολογήστε windows updat στο πλαίσιο. Στη συνέχεια, πατήστε Enter ή κάντε κλικ στο πρώτο αποτέλεσμα. Αυτό θα σας οδηγήσει στην ειδική σελίδα του Windows Update στην εφαρμογή Ρυθμίσεις των Windows 10 (ή, εάν χρησιμοποιείτε τα Windows 7, τον Πίνακα Ελέγχου). Κάντε κλικ στο κουμπί «Ελέγξτε για ενημερώσεις». Μετά από μερικά δευτερόλεπτα θα ξέρετε αν τρέχετε την πιο πρόσφατη έκδοση των Windows ή όχι.

Οι χρήστες των Windows 7 θα βλέπουν ένα ελαφρώς διαφορετικό παράθυρο, αλλά με τις ίδιες επιλογές. Απλά κάντε κλικ στο «Έλεγχος για ενημερώσεις» για να δείτε αν υπάρχουν διαθέσιμες ενημερώσεις.
Απλώς κάντε κλικ στην επιλογή Εγκατάσταση ενημερώσεων ακολουθήστε τις οδηγίες στην οθόνη για να κάνετε λήψη και εγκατάσταση όσων χρειάζεστε. Ενδέχεται να σας ζητηθεί να κάνετε επανεκκίνηση του υπολογιστή σας μόλις ξεκινήσει η διαδικασία ενημέρωσης, οπότε αποθηκεύστε οποιαδήποτε ανοιχτή εργασία.

Κανονικά, δεν πρέπει να ελέγχετε με μη αυτόματο τρόπο τις ενημερώσεις. Από προεπιλογή, όλες οι εκδόσεις των Windows θα πραγματοποιήσουν αυτόματη λήψη και εγκατάσταση ενημερώσεων. Εάν έχετε απενεργοποιήσει αυτή τη λειτουργία, θα πρέπει να την ενεργοποιήσετε (Στην ενότητα «Αλλαγή ρυθμίσεων» στα Windows 7 και «Επιλέξτε τον τρόπο εγκατάστασης των ενημερώσεων» στα Windows 8). Αυτές οι αυτόματες ενημερώσεις διατηρούν τον υπολογιστή σας ασφαλή και μπορεί να είναι ενοχλητικές, αλλά είναι πολύ σημαντικές.

Τα Windows 10 δεν επιτρέπουν στους χρήστες να απενεργοποιούν πλήρως τις ενημερώσεις, αλλά εάν ανησυχείτε για την αναγκαστική επανεκκίνηση και την απώλεια αποθηκευμένων εργασιών, υπάρχει ένας τρόπος να προγραμματίσετε τις ώρες όπου θα γίνονται αυτές οι ενημερώσεις.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
x

Νέα Τεχνολογία

Windows

Ms Office

Social Media

How to

Κατευθείαν στο email σας!

Όλα τα τελευταία άρθρα κατευθείαν στο email σας. Για να είστε πρώτοι απλά γραφτείτε με το email σας, χωρίς κόπο και σας υπόσχομαι ότι θα σεβαστούμε την ιδιωτικότητα σας!