25/11/17

Πώς να δημοσιεύσετε στο Facebook σε πολλές γλώσσες

Το Facebook είναι ένα πραγματικά διεθνές site. Εκατοντάδες εκατομμύρια των χρηστών τους δεν μιλούν όμως ελληνικά ως πρώτη γλώσσα. Ίσως να είστε φίλοι του Facebook με μερικούς από αυτούς.

Για να διευκολύνει τη ζωή των διεθνών φίλων να επικοινωνούν, το Facebook έχει προσθέσει λειτουργίες όπως την αυτόματη μετάφραση αναρτήσεων σε άλλη γλώσσα.



Δείτε πώς:

Μεταβείτε στην οθόνη Ρυθμίσεις. Στη συνέχεια, επιλέξτε Γλώσσα. Επιλέξτε Πολύγλωσσες δημοσιεύσεις. Επιλέξτε το πλαίσιο που δηλώνει τη γραφή μηνυμάτων σε περισσότερες από μία γλώσσες.
Κάντε κλικ στην επιλογή Αποθήκευση αλλαγών και τώρα θα μπορείτε να δημοσιεύσετε σε δύο διαφορετικές γλώσσες ταυτόχρονα.

Επιστρέψτε στο Feed News και αρχίστε να γράφετε μια νέα θέση. Ας γράψουμε πρώτα στην ελληνική γλώσσα. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο μικρό γκρι Write In Another LanguageΕπιλέξτε τη γλώσσα που θέλετε και γράψτε μια νέα έκδοση της αρχικής σας ανάρτησης. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε πράγματα όπως εικόνες, βίντεο ή αυτοκόλλητα. Θα εμφανιστούν και με τις δύο γλώσσες.

Προς το παρόν, η λειτουργία αυτή φαίνεται να είναι διαθέσιμη μόνο για τους υπολογιστές. Εάν προστεθεί στο κινητό, θα σας ενημερώσω από αυτό το άρθρο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
x

Νέα Τεχνολογία

Windows

Ms Office

Social Media

How to

Κατευθείαν στο email σας!

Όλα τα τελευταία άρθρα κατευθείαν στο email σας. Για να είστε πρώτοι απλά γραφτείτε με το email σας, χωρίς κόπο και σας υπόσχομαι ότι θα σεβαστούμε την ιδιωτικότητα σας!