7/11/17

Πώς να κάνετε τις ειδοποιήσεις του iPhone να εξαφανίζονται όταν τις έχετε διαβάσει

Το Κέντρο ειδοποιήσεων στο iOS χωρίζεται σε δύο ενότητες: τις νέες σας ειδοποιήσεις και το Ιστορικό σας. Ειδοποιήσεις για πράγματα που έχουν συμβεί από την τελευταία φορά που εξετάσατε το τηλέφωνό σας εμφανίζονται στο επάνω μέρος. Μετά από αυτό έχετε όλες τις παλαιότερες ειδοποιήσεις που έχετε δει αλλά δεν έχετε κάνει τίποτα, κοινώς δεν έχετε αντιδράσει.



Από προεπιλογή, το iOS δεν καταργεί τις ειδοποιήσεις από το Κέντρο ειδοποιήσεων, μέχρι να τις διαβάσετε ή να τις επεξεργαστείτε. Οι περισσότερες εφαρμογές είναι πολύ έξυπνες. Αν ανοίξετε το Facebook, οι ειδοποιήσεις του Facebook διαγράφονται από το Κέντρο ειδοποιήσεων. Σε άλλες εφαρμογές το άνοιγμα τους ή ακόμα και η ανάγνωση του σχετικού μηνύματος δεν αρκεί (βλέπε instagram).

Ας δούμε πώς να το ρυθμίσουμε. Αυτό προφανώς λειτουργεί για οποιαδήποτε εφαρμογή και μπορείτε να το ενεργοποιήσετε για οποιονδήποτε λόγο. Χρησιμοποιώ απλώς το Instagram και τις κοινωνικές ειδοποιήσεις ως προφανές παράδειγμα.
Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις-ειδοποιήσεις και επιλέξτε την εν λόγω εφαρμογή στην περίπτωσή μου, το Instagram. Στην περιοχή Ειδοποιήσεις, ενεργοποιήστε την εναλλαγή δίπλα στην επιλογή Εμφάνιση Ιστορικού.

Τώρα, οι ειδοποιήσεις θα εξακολουθούν να εμφανίζονται στην οθόνη κλειδώματος και στο Κέντρο ειδοποιήσεων, αλλά μόλις τις δείτε μία φορά, θα απορριφθούν αυτόματα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
x

Νέα Τεχνολογία

Windows

Ms Office

Social Media

How to

Κατευθείαν στο email σας!

Όλα τα τελευταία άρθρα κατευθείαν στο email σας. Για να είστε πρώτοι απλά γραφτείτε με το email σας, χωρίς κόπο και σας υπόσχομαι ότι θα σεβαστούμε την ιδιωτικότητα σας!