25/10/17

Πώς να μετατρέψετε ένα αρχείο PDF σε ένα επεξεργάσιμο κείμενο


Tα αρχεία PDF είναι πολύ δύσκολα στην επεξεργασία  και πολλές φορές δεν μας επιτρέπετε να παρέμβουμε στο κείμενο από την άλλη είναι εύχρηστα και ασφαλώς πολύ διαδεδομένα.






Εκτός αν έχετε πληρώσει για το Adobe Acrobat (την πλήρης έκδοση, και όχι μόνο το Reader), θα πρέπει να αναζητήσετε ένα συγκεκριμένο εργαλείο για να επεξεργαστείτε τα κείμενα των PDF. Αλλά για μια εύκολη και δωρεάν μέθοδο που λειτουργεί σε όλα τα είδη υπολογιστών και κινητών συσκευών, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα Έγγραφα Google.

Εάν έχετε έτοιμο το αρχείο PDF, ανοίξτε το drive.google.com σε οποιοδήποτε πρόγραμμα περιήγησης και συνδεθείτε στο Google λογαριασμό σας . Μεταφορτώστε το αρχείο PDF από τα αρχεία του υπολογιστή σας κάνοντας κλικ στο μπλε κουμπί «ΝΕΟ» στα αριστερά και στην επιλογή «Μεταφόρτωση αρχείου». Επιλέξτε το PDF και περιμένετε να μεταφορτωθεί στο διακομιστή της Google.

Μόλις το αρχείο βρίσκεται ανέβει, κάντε δεξί κλικ  και επιλέξτε «Άνοιγμα με έγγραφα google». Το έγγραφο PDF θα ανοίξει σε μια νέα καρτέλα προγράμματος περιήγησης και από εδώ μπορείτε να επεξεργαστείτε οποιοδήποτε κείμενο PDF σαν να ήταν ένα αρχείο WORD. 

Μπορείτε να επεξεργαστείτε οποιοδήποτε κείμενο σε αυτό το παράθυρο και να αποθηκεύσετε την εργασία σας στο διαδίκτυο στα Έγγραφα Google για αργότερα. Εδώ μπορείτε να επιλέξετε να σώσετε το αρχείο σαν Docx, ODT, TXT, RTF και άλλες μορφές, ώστε να μπορείτε να τις ανοίξετε με το Microsoft Office.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
x

Νέα Τεχνολογία

Windows

Ms Office

Social Media

How to

Κατευθείαν στο email σας!

Όλα τα τελευταία άρθρα κατευθείαν στο email σας. Για να είστε πρώτοι απλά γραφτείτε με το email σας, χωρίς κόπο και σας υπόσχομαι ότι θα σεβαστούμε την ιδιωτικότητα σας!