21/4/15

Πώς να ανακτήσετε μόνιμα διαγραμμένα αρχεία από το Android


Σχεδόν το 80% των  χρηστών των smartphone χρησιμοποιούν το Android σαν λειτουργικό. Αλλά μερικές φορές διαγράφονται τυχαία κάποια σημαντικά αρχεία. Στο PC, μπορείτε να ανακτήσετε τα δεδομένα σας εύκολα από το Recycle Bin, αλλά μερικές φορές όταν διαγράφονται οριστικά τα αρχεία από τον υπολογιστή σας, τότε μπορείτε να τα ανακτήσετε με διάφορα προγράμματα ανάκτησης.

Μπορείτε επίσης να ανακτήσετε τα δεδομένα του Android με εργαλεία ανάκτησης, όπως πάντα, υπάρχουν πολλά λογισμικά που διατίθενται στο διαδίκτυο για ένα συγκεκριμένο πράγμα, αλλά πώς να επιλέξει κάποιος το καλύτερο; Παρακάτω θα σας δείξω πώς γίνεται αυτό με δυο προγράμματα που επέλεξα.

1. Dumpster
 
Το Dumpster είναι ακριβώς όπως το Recycle Bin στον επιτραπέζιο υπολογιστή σας. Μπορεί να ανακτήσει όλα τα διαγραμμένα αρχεία στο Android σας. Είναι επίσης πολύ εύκολο στη χρήση και έχει τα ακόλουθα χαρακτηριστικά:
  • Φωτογραφίες αποκατάσταση των διαγραμμένων, μουσικά αρχεία, βίντεο.
  • Undelete αρχεία (pdf, mp3, doc, avi, jpg, txt, κλπ.).
  • Επαναφορά διαγραμμένων αρχείων με ένα μόνο πάτημα.
  • Προεπισκόπηση από διαγραμμένες εικόνες.
  • Auto-clean backup των αρχείων σε μια δεδομένη χρονική περίοδο.
  • Σύνδεση στο Internet δεν είναι απολύτως απαραίτητο.
Μπορείτε εύκολα να επαναφέρετε τα αρχεία σας απλώς ακολουθήσετε ακριβώς την παρακάτω διαδικασία:

Βήμα 1: Πρώτα απ 'όλα πηγαίνετε στην εφαρμογή.
Βήμα 2: Βρείτε και δείτε το σύνολο των διαγραμμένων αρχείων σας.
Βήμα 3: Πατήστε σε ένα αρχείο που θέλετε να επαναφέρετε.
Βήμα 4: Τώρα απλά επιλέξτε το κουμπί Restore.
Βήμα 5: Η ανάκτηση έχει πλέον δρομολογηθεί.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Μπορεί να ανακτήσει τα αρχεία σας μόνο όταν είναι ήδη εγκατεστημένο στο Android σας πριν από τη διαγραφή των αρχείων / δεδομένων σας.

2. ES File Explorer

Η άλλη μέθοδος για την αποκατάσταση των διαγραμμένων αρχείων σας είναι ένα από τα καλύτερα android προγράμματα στην διαχείριση αρχείων. Ενεργοποιήστε το παραπάνω πρόγραμμα και είστε έτοιμοι για να ξεκινήσετε την ανάκτηση.

Πώς να ανακτήσετε τα αρχεία από το Android smartphone κάρτα SD [Χρήση του PC]

Χρησιμοποιώντας το Android Data Recovery 

Μερικές φορές μπορείτε να διαμορφώσετε τυχαία την SD κάρτα σας στο Android ή κάποια κάρτα SD που έχει καταστραφεί. Μπορείτε να ανακτήσετε τις φωτογραφίες και τα βίντεο από κάρτες SD για συσκευές Android, καθώς και τις επαφές και τα μηνύματα για τις κάρτες SIM. Έχει ανάλογα χαρακτηριστικά:
  • Τυχαία διαγραμμένα αρχεία από την κάρτα SD.
  • Διαμορφωμένη κάρτα SD.
  • SD κάρτα που έχει καταστραφεί.
Είναι εύκολο να το χρησιμοποιήσετε θα πρέπει να συνδέσετε την συσκευή σας με δυνατότητα USB Debugging. Όταν η συσκευή σας να συνδεθεί, τότε θα πρέπει να σαρώσετε απλά τη συσκευή σας και να ανακτήσετε τα αρχεία που θέλετε οποία εμφανίζει στην οθόνη.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
x

Νέα Τεχνολογία

Windows

Ms Office

Social Media

How to

Κατευθείαν στο email σας!

Όλα τα τελευταία άρθρα κατευθείαν στο email σας. Για να είστε πρώτοι απλά γραφτείτε με το email σας, χωρίς κόπο και σας υπόσχομαι ότι θα σεβαστούμε την ιδιωτικότητα σας!