12/4/15

Πώς να ηχογραφήσετε μια κλήση Skype στο PC ή το Mac σας

Η πρόσφατη εξαγορά της Skype για $ 8.5 δισεκατομμυρίων από τη Microsoft αύξησε την αποτίμηση της ακόμη περισσότερο. Παρόλα αυτά, σε αντίθεση με τους κυριότερους ανταγωνιστές της, στερείται ορισμένες βασικές λειτουργίες όπως εγγραφή κλήσης. Αν και η εγγραφή μιας κλήσης χωρίς άδεια είναι παράνομη στα περισσότερα μέρη του κόσμου, πολλές εφαρμογές τρίτων επιτρέπουν στους χρήστες να καταγράφουν βίντεο και ήχο κλήσεων. 


Θυμηθείτε να ζητήσετε την άδεια πριν από την εγγραφή φωνής ή βίντεο κλήσης καθώς είναι παράνομη στις περισσότερες χώρες. 

Εγγραφή κλήσεις μέσω Skype στο PC

Κάθε συσκευή εγγραφής Skype διαφέρει από την άλλη όσον αφορά τα χαρακτηριστικά και την ποιότητα εγγραφής. Premium ψηφιακά καταγραφικά παρέχουν μια σειρά από χαρακτηριστικά που επιτρέπουν καθαρή ποιότητα φωνής, μαζί με εύκολο συγχρονισμό των δεδομένων που καταγράφονται σε όλες τις συσκευές.

MP3 Skype Recorder

Πρόκειται για μια δωρεάν εναλλακτική λύση σε πολλά θέματα. Παρέχει βασικές λειτουργίες, όπως την καταγραφή κλήσεων VoIP και άλλα. Αποθηκεύει τα καταγεγραμμένα δεδομένα σε μορφή MP3 και επιτρέπει οποιαδήποτε βασική συσκευή αναπαραγωγής μουσικής για να παίξει εύκολα τις καταγεγραμμένες συνομιλίες. Οι χρήστες μπορούν να καταγράφουν όλα τα είδη των κλήσεων, Skype Out κλήσεις και κλήσεις με το Skype σε απευθείας σύνδεση.

Διαθέτει λειτουργία αυτόματης εγγραφής που βρίσκεται στο δίσκο του συστήματος για την παρακολούθηση του Skype συνομιλίες. Η εκ νέου κωδικοποίηση ξεκινάει αυτόματα όταν ο χρήστης ξεκινά τη συνομιλία. Το πρόγραμμα επιτρέπει επίσης στους χρήστες να καταγράφουν πολλαπλές κλήσεις ταυτόχρονα. Ως εκ τούτου, αν έχετε κρατήσει μια ή περισσότερες κλήσεις σε αναμονή και παίρνετε με έναν άλλο αριθμό, το πρόγραμμα εντοπίζει αυτόματα και τις κλήσεις και τα αποθηκεύει ως δύο διαφορετικά αρχεία MP3.

Pamela

Pamela για Skype είναι ένα πρόγραμμα που επιτρέπει στους χρήστες να καταγράφουν υψηλής ποιότητας κλήσεις κατά τη διάρκεια συνομιλιών τους. Έρχεται σε 3 εκδόσεις και συγκεκριμένα: βασική, επαγγελματική και των επιχειρήσεων. Η βασική έκδοση επιτρέπει στους χρήστες να καταγράφουν μόλις 5 λεπτά εγγραφής βίντεο και 15 λεπτά εγγραφής ήχου ανά κλήση.

Στερείται επίσης πολλά χαρακτηριστικά, όπως η αυτόματη καταγραφή κλήσεων, προγραμματιστής κλήση, συνομιλία καταγραφής κ.λπ. 

Εγγραφή τις κλήσεις Skype για Mac

Η εκ νέου κωδικοποίηση για μια κλήση για Mac είναι ακριβώς ίδια με τη διαδικασία για τα Windows. Υπάρχουν πολλές δωρεάν εφαρμογές που είναι διαθέσιμες σε Mac, όπως είναι για τα Windows. Πολλές εφαρμογές υποστηρίζουν τόσο τις πλατφόρμες, αλλά συχνά δεν έχουν τις λειτουργίες που είναι κοινές και στα δύο λειτουργικά συστήματα.

Παρακάτω είναι οι δύο κορυφαίες εφαρμογές τρίτων για την καταγραφή κλήσεις Skype στο Mac.


recording_skype_calls_5

Καταγράφει όχι μόνο συνομιλίες Skype, αλλά καταγράφει επίσης συνομιλίες από άλλες εφαρμογές. Ως εκ τούτου, μπορείτε να κάνετε εγγραφή απευθείας από το μικρόφωνο σας ή ακόμη και από εφαρμογές όπως το Skype ή το iTunes.

Η εφαρμογή έρχεται με πολλά add-ons που επιτρέπουν στους χρήστες να καταγράφουν, ή ακόμα και να επεξεργαστείτε εγγεγραμμένα αρχεία ήχου. Ο εκδότης, Ambrosia του λογισμικού, παρέχει επίσης μια σειρά από εφαρμογές που μπορούν να χρησιμοποιηθούν με Wiretap και να δημιουργήσει Podcasts ή ακόμα και παράγουν ήχους σύμφωνα με τις απαιτήσεις του χρήστη.

recording_skype_calls_2

Ecamm καταγραφής κλήσεων για το Skype έρχεται με μια σειρά από χαρακτηριστικά που παρέχουν την καλύτερη δυνατή εμπειρία για να δημιουργήσετε, να αποθηκεύσετε και να δημοσιεύσετε κάθε είδους μαγνητοσκοπημένου βίντεο και ήχου κλήσης. Παρέχει εξαιρετικό βίντεο και ήχο με βελτιώσεις και αφαίρεση θορύβου που βελτιστοποιεί σημαντικά την ποιότητα εγγραφής.

Οι δυνατότητες επεξεργασίας επιτρέπουν στους χρήστες να δημιουργήσουν υψηλής ποιότητας podcasts HD.

Συμπέρασμα

Μετά από κάποια πειράματα με premium και δωρεάν εφαρμογές για το Skype εγγραφής, θα διαπιστώσετε ότι οι συγκεκριμένες εφαρμογές παρέχουν πολλαπλά add-ons και τα χαρακτηριστικά τους επιτρέπουν στους χρήστες να εργάζονται εύκολα στο θέμα της αποθήκευσης, δημοσίευσης και επεξεργασίας.

Θυμηθείτε να ζητήσετε την άδεια πριν από την εγγραφή φωνής ή βίντεο κλήσης καθώς είναι παράνομη στις περισσότερες χώρες. 


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
x

Νέα Τεχνολογία

Windows

Ms Office

Social Media

How to

Κατευθείαν στο email σας!

Όλα τα τελευταία άρθρα κατευθείαν στο email σας. Για να είστε πρώτοι απλά γραφτείτε με το email σας, χωρίς κόπο και σας υπόσχομαι ότι θα σεβαστούμε την ιδιωτικότητα σας!