17/5/19

Πώς να αλλάξετε τη γλώσσα στο Microsoft Word

Ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε όλοι μας είναι η αλλαγή της γλώσσας (και του πληκτρολογίου) στο Word. Εάν θέλετε να αλλάξετε τη γλώσσα επεξεργασίας, τα εργαλεία ελέγχου ή ακόμα και το περιβάλλον εργασίας χρήστη, δείτε παρακάτω με ποιόν τρόπο.



Προσθήκη πακέτων γλώσσας για το Office
Το πρώτο πράγμα που θα κάνετε είναι να προσθέσετε ένα πακέτο γλωσσών. Αυτά τα πακέτα γλωσσών είναι εντελώς δωρεάν και είναι διαθέσιμα εδώ.

Μόλις στη σελίδα του πακέτου βοηθημάτων γλώσσας του Office, επιλέξτε την έκδοση του Office που χρησιμοποιείτε αυτήν τη στιγμή. Θα βρείτε τις τρεις διαθέσιμες καρτέλες κάτω από το «Βήμα 1: Εγκατάσταση του πακέτου γλώσσας».
Επιλέξτε Έκδοση Word

Από την αναπτυσσόμενη λίστα, επιλέξτε την επιθυμητή γλώσσα. Επιλέξτε το πακέτο γλώσσας. Θα σας ζητηθεί τώρα να επιλέξετε την τοποθεσία για τη λήψη της εφαρμογής. Κάντε αυτό και στη συνέχεια αποθηκεύστε. Στη συνέχεια, εντοπίστε και ανοίξτε την εφαρμογή. Το Office θα σας καθοδηγήσει στη διαδικασία εγκατάστασης. Στα Windows 10 πράματα είναι πιο απλά.

Εάν, ωστόσο, η γλώσσα λέει «Δεν έχει εγκατασταθεί» στην ενότητα Διάταξη πληκτρολογίου, κάντε κλικ στο σύνδεσμο και ακολουθήστε τις οδηγίες για την προσθήκη του πακέτου γλώσσας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
x

Νέα Τεχνολογία

Windows

Ms Office

Social Media

How to

Κατευθείαν στο email σας!

Όλα τα τελευταία άρθρα κατευθείαν στο email σας. Για να είστε πρώτοι απλά γραφτείτε με το email σας, χωρίς κόπο και σας υπόσχομαι ότι θα σεβαστούμε την ιδιωτικότητα σας!