21/3/19

Πώς να κρύψετε τα ορθογραφικά λάθη σε ένα συγκεκριμένο έγγραφο του Word

Εάν θέλετε να αποκρύψετε τα ορθογραφικά λάθη και τα λάθη γραμματικής σε ένα συγκεκριμένο έγγραφο του Word χωρίς να επηρεαστούν όλα τα άλλα σας έγγραφα από την αλλαγή της ρύθμισης, τότε ακολουθήστε τις παρακάτω οδηγίες και θα το καταφέρετε.




Ίσως αναρωτιέστε γιατί θα θέλατε να απενεργοποιήσετε τον έλεγχο ορθογραφίας για ένα συγκεκριμένο έγγραφο, ίσως θέλετε να δοκιμάσετε τον εαυτό σας και να δείτε πόσα λάθη κάνετε. Όποια και αν είναι η αιτία, μπορείτε να το κάνετε με λίγα απλά βήματα.
Με το έγγραφο ανοιχτό, μεταβείτε στην καρτέλα ΑρχείοΣτη συνέχεια, επιλέξτε Επιλογές από το κάτω μέρος του αριστερού παραθύρου. Θα εμφανιστεί τώρα το παράθυρο Επιλογές του Word. Εδώ, επιλέξτε την καρτέλα Γλωσσικός έλεγχος.
Στο κάτω μέρος του παραθύρου, επιλέξτε τα πλαίσια ελέγχου «Απόκρυψη ορθογραφικών λαθών μόνο σε αυτό το έγγραφο» και «Απόκρυψη γραμματικών λαθών μόνο σε αυτό το έγγραφο». Κάντε κλικ στο κουμπί OK.

Αυτό θα καταργήσει τώρα τη γραμματική και τον ορθογραφικό έλεγχο μόνο για το έγγραφο στο οποίο εργάζεστε αυτήν τη στιγμή. 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
x

Νέα Τεχνολογία

Windows

Ms Office

Social Media

How to

Κατευθείαν στο email σας!

Όλα τα τελευταία άρθρα κατευθείαν στο email σας. Για να είστε πρώτοι απλά γραφτείτε με το email σας, χωρίς κόπο και σας υπόσχομαι ότι θα σεβαστούμε την ιδιωτικότητα σας!