22/3/19

Πώς να υπολογίσετε πόσο καιρό έχετε εργαστεί σε ένα έγγραφο του Microsoft Word

Ένα πράγμα που πολλοί συγγραφείς θέλουν να μάθουν είναι πόσο χρόνο ξοδεύουν στο γράψιμο. Εάν χρησιμοποιείτε το Microsoft Word είναι εύκολο να μάθετε πόσο χρόνο έχετε ξοδέψει για την επεξεργασία ενός εγγράφου.





Όταν ξεκινάτε να εργάζεστε σε ένα νέο έγγραφο του Word ξεκινά ταυτόχρονα και ένα χρονόμετρο. Όταν αποθηκεύετε το αρχείο, το Word αποθηκεύει επίσης και το χρόνο που αφιερώσατε σε αυτό. Κάθε φορά που εργάζεστε στο αρχείο και στη συνέχεια το αποθηκεύετε ξανά, το Word προσθέτει το νέο χρόνο. Αυτό παρέχει ένα τρέχον σύνολο του χρόνου που αφιερώνεται στην επεξεργασία του εγγράφου. Μπορείτε εύκολα να βρείτε τον χρόνο που αφιερώσατε στην επεξεργασία ενός εγγράφου, καθώς και πληροφορίες, όπως όταν το έγγραφο τροποποιήθηκε ή τυπώθηκε τελευταία, μέσα από το Word ή απευθείας από τον Explorer.

Αυτές οι πληροφορίες είναι αρκετά χρήσιμες αν θέλετε να παρακολουθείτε πόσο καιρό έχετε εργαστεί σε ένα έγγραφο. Γίνεται ακόμη πιο χρήσιμη εάν πρέπει να αναφέρετε αυτόν τον χρόνο σε έναν πελάτη ή σε έναν εργοδότη. Υπάρχει ένα σημαντικό πράγμα που πρέπει να έχετε κατά νου όταν βλέπετε αυτές τις πληροφορίες. Το Word δεν μετράει στην πραγματικότητα την ώρα που επεξεργάζεστε ενεργά ένα έγγραφο αλλά μόνο την ώρα που είναι ανοιχτό το έγγραφο. Έτσι, εάν ανοίξετε ένα έγγραφο και το αφήσετε ανοιχτό όλη την ημέρα χωρίς να εργαστείτε σε αυτό, ο χρόνος μετράει κανονικά.
Εάν έχετε ήδη ανοίξει το έγγραφο στο Word, μεταβείτε στο μενού ΑρχείοΠληροφορίεςΠάνω στα δεξιά, στο παράθυρο Πληροφορίες εμφανίζονται διάφορες πληροφορίες σχετικά με το έγγραφό σας. Στην ενότητα Ιδιότητες, θα δείτε την τιμή Συνολικός χρόνος επεξεργασίας. Και σημειώστε ότι το Word δείχνει πάντα την ώρα σε λεπτά δεν θα δείτε ποτέ ώρες ή δευτερόλεπτα.
Βρείτε τον χρόνο επεξεργασίας ενός εγγράφου από τον Explorer των Windows.
Δεν χρειάζεται καν να ανοίξετε ένα έγγραφο του Word για να βρείτε αυτές τις πληροφορίες. Αντ 'αυτού, μπορείτε να ανοίξετε το παράθυρο ιδιοτήτων του εγγράφου κατευθείαν από το File Explorer. Για να γίνει αυτό, κάντε δεξί κλικ στο αρχείο και, στη συνέχεια, επιλέξτε την εντολή Ιδιότητες.

Στο παράθυρο ιδιοτήτων, μεταβείτε στην καρτέλα Λεπτομέρειες, κάντε κύλιση προς τα κάτω και θα δείτε την καταχώρηση Συνολική ώρα επεξεργασίας, και άλλες πολλές χρήσιμες πληροφορίες.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
x

Νέα Τεχνολογία

Windows

Ms Office

Social Media

How to

Κατευθείαν στο email σας!

Όλα τα τελευταία άρθρα κατευθείαν στο email σας. Για να είστε πρώτοι απλά γραφτείτε με το email σας, χωρίς κόπο και σας υπόσχομαι ότι θα σεβαστούμε την ιδιωτικότητα σας!