6/2/19

Πώς να προσθέσετε ένα χρώμα φόντου ή μια εικόνα σε ένα έγγραφο του Word

Μπορείτε να προσθέσετε γρήγορα μικρές πινελιές στο έγγραφό σας στο Microsoft Word προσθέτοντας χρώμα, εικόνα ή ακόμη και φόντο. Μπορείτε να επιλέξετε από μια ποικιλία χρωμάτων και εφέ. Η προσθήκη μιας πολύχρωμης εικόνας φόντου μπορεί να σας βοηθήσει κατά τη δημιουργία ενός φυλλαδίου, παρουσίασης.



Πώς να προσθέσετε ένα χρώμα φόντου
Για να προσθέσετε ένα χρώμα φόντου στο έγγραφό σας, μεταβείτε στην καρτέλα Σχεδίαση του Word και στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί Χρώμα Σελίδας. Αυτό ανοίγει ένα αναπτυσσόμενο μενού με μια επιλογή χρωμάτων, συμπεριλαμβανομένων των Χρώματα Θέματος και των Βασικών Χρωμάτων. Κάντε κλικ σε ένα χρώμα για να το εφαρμόσετε στο παρασκήνιο. Για ακόμα περισσότερες επιλογές χρωμάτων, κάντε κλικ στο Περισσότερα χρώματα.
Στο παράθυρο χρώματα που ανοίγει, κάντε κλικ στην καρτέλα Προσαρμογή και, στη συνέχεια, κάντε κλικ οπουδήποτε στο έγχρωμο πρίσμα για να επιλέξετε ένα χρώμα. Μπορείτε επίσης να εισαγάγετε τιμές RGB στα αντίστοιχα πεδία τους εάν αναζητάτε ένα συγκεκριμένο χρώμα. Όταν τελειώσετε, κάντε κλικ στο κουμπί OK. 

Πώς να προσθέσετε μια εικόνα στο φόντο του εγγράφου
Για να προσθέσετε μια εικόνα στο πίσω μέρος του εγγράφου, μεταβείτε στην καρτέλα Σχεδίαση στο Word και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί Χρώμα Σελίδας. Στο αναπτυσσόμενο μενού, κάντε κλικ στην επιλογή εφέ γεμίσματος.
Στο παράθυρο εφέ γεμίσματος μεταβείτε στην καρτέλα Εικόνα και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί Επιλογή εικόνας. Το παράθυρο Εισαγωγή εικόνων που ανοίγει σάς επιτρέπει να επιλέξετε μια εικόνα από το δίσκο σας, μέσω αναζήτησης Bing ή από το OneDrive. Αφού κάνετε την επιλογή σας, θα βρεθείτε πίσω στο παράθυρο εφέ γεμίσματος, όπου μπορείτε να κάνετε κλικ στο κουμπί OK για να εισάγετε το φόντο της εικόνας.

Πώς να προσθέσετε υφή στο φόντο του εγγράφου
Για να προσθέσετε υφή στο φόντο του εγγράφου, μεταβείτε στην καρτέλα Σχεδίαση του Word και στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί Χρώμα Σελίδας. Στο αναπτυσσόμενο μενού, κάντε κλικ στην επιλογή εφέ γεμίσματοςΣτο παράθυρο εφέ γεμίσματος, μεταβείτε στην καρτέλα Υφή, επιλέξτε μια υφή και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί OK.
Εάν επιλέξετε ένα σκούρο χρώμα για το φόντο σας, σκεφτείτε να αλλάξετε το χρώμα του κειμένου σας σε λευκό ή σε ανοιχτόχρωμο χρώμα, ώστε να συνδυάζεται καλά και να ξεχωρίζει.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
x

Νέα Τεχνολογία

Windows

Ms Office

Social Media

How to

Κατευθείαν στο email σας!

Όλα τα τελευταία άρθρα κατευθείαν στο email σας. Για να είστε πρώτοι απλά γραφτείτε με το email σας, χωρίς κόπο και σας υπόσχομαι ότι θα σεβαστούμε την ιδιωτικότητα σας!