15/2/19

Πώς να ενεργοποιήσετε τo μαύρο φόντο στο Microsoft Office

Το Microsoft Office περιλαμβάνει μαύρα και σκούρα γκρίζα θέματα. Η πιο σκούρα λειτουργία σε επίπεδο συστήματος των Windows 10 δεν θα επηρεάσει τις εφαρμογές του Office, αλλά μπορείτε να επιλέξετε ένα σκοτεινό θέμα για εφαρμογές του Office όπως το Microsoft Word, το Excel, το Outlook και το PowerPoint.


Η πιο σκούρα λειτουργία δουλεύει στο Office 365, Office 2016 και Office 2013. Λειτουργεί σε οποιαδήποτε έκδοση των Windows, συμπεριλαμβανομένων των Windows 7, 8 ή 10. Ωστόσο, τα σκοτεινά θέματα δεν είναι επί του παρόντος διαθέσιμα για το Office του Mac. Για να αλλάξετε το θέμα, κάντε κλικ στο μενού Αρχείο στην επάνω αριστερή γωνία μιας εφαρμογής του Office όπως το Word, το Excel, το Outlook ή το PowerPoint.


Κάντε κλικ στην επιλογή Λογαριασμός στην πλαϊνή γραμμή. Στα δεξιά, ανοίξτε το αναπτυσσόμενο μενού Θέμα του Office και, στη συνέχεια, επιλέξτε το επιθυμητό θέμα.

Το προεπιλεγμένο θέμα στο Office 2016 είναι Λευκό, αλλά μπορείτε επίσης να επιλέξετε ανοιχτό γκρι ή σκούρο γκρι.
Υπάρχει ένα δεύτερο μέρος όπου μπορείτε να επιλέξετε το θέμα σας, επίσης. Για να το βρείτε, κάντε κλικ στο Αρχείο, Επιλογές, Γενικά και αναζητήστε την ενότητα Προσαρμογή του αντιγράφου του Microsoft Office. Κάντε κλικ στο πλαίσιο Θέμα Office και επιλέξτε το επιθυμητό θέμα. 
Δυστυχώς, τα έγγραφα που δημιουργείτε θα εξακολουθούν να έχουν λευκό φόντο και μαύρο κείμενο από προεπιλογή. Μπορείτε να αλλάξετε τα έγγραφά σας ώστε να έχουν ένα μαύρο φόντο και ένα λευκό κείμενο, αλλά αυτά τα χρώματα θα είναι μέρος κάθε εγγράφου που αποθηκεύετε.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
x

Νέα Τεχνολογία

Windows

Ms Office

Social Media

How to

Κατευθείαν στο email σας!

Όλα τα τελευταία άρθρα κατευθείαν στο email σας. Για να είστε πρώτοι απλά γραφτείτε με το email σας, χωρίς κόπο και σας υπόσχομαι ότι θα σεβαστούμε την ιδιωτικότητα σας!