3/6/18

Πώς το Facebook παρακολουθεί την τοποθεσία του τηλεφώνου σας

Οι εφαρμογές για κινητά του Facebook παρακολουθούν συνεχώς την τοποθεσία σας, εκτός και αν απενεργοποιήσετε τη συγκεκριμένη λειτουργία. 







Απλά πηγαίνετε στο facebook.com/location_history/view και θα δείτε μια λίστα με όλα τα μέρη που έχετε επισκεφθεί, επίσης αυτά τα μέρη απεικονίζονται σε ένα χάρτη.

Μπορείτε να απενεργοποιήσετε πλήρως την κοινή χρήση τοποθεσίας σας. Πηγαίνοντας στο τηλέφωνο σας ή στο tablet σας στις Ρυθμίσεις, Location, Ιστορικό τοποθεσιών. Ακόμη καλύτερα απεγκαταστήστε την εφαρμογή του Facebook και απλώς χρησιμοποιήστε κάποιον browser για κινητά. Είναι βασικά η ίδια εμπειρία, αλλά χωρίς να δίνουμε στο Facebook πρόσβαση σε πράγματα όπως οι υπηρεσίες τοποθεσίας του τηλεφώνου σας. Μειώνει επίσης τις ειδοποιήσεις, κάτι που αποτελεί ένα τεράστιο πλεονέκτημα για την μπαταρία των συσκευών σας.

Επίσης το Googlemaps παρακολουθεί κάθε σας κίνηση και μπορείτε να δείτε ολόκληρο το ιστορικό σας αλλά εδώ η διαδικασία είναι πιο πολύπλοκη και θα την αναλύσουμε σε επόμενα άρθρα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
x

Νέα Τεχνολογία

Windows

Ms Office

Social Media

How to

Κατευθείαν στο email σας!

Όλα τα τελευταία άρθρα κατευθείαν στο email σας. Για να είστε πρώτοι απλά γραφτείτε με το email σας, χωρίς κόπο και σας υπόσχομαι ότι θα σεβαστούμε την ιδιωτικότητα σας!