4/6/17

Τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα σχετικά με το Samsung Galaxy S8

Το Galaxy S8 είναι το νεότερο κινητό τηλέφωνο της Samsung. Υπάρχουν πολλά πλεονεκτήματα σε αυτή την νέα συσκευή αλλά και πολλά μειονεκτήματα. 








ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

Το αδιάβροχο τηλέφωνο είναι αναμφίβολα εξαιρετικό. Το S8 ακολουθεί τα βήματα του προκατόχου του με την τεχνολογία στεγανοποίησης. Είναι IP68 ανθεκτικό στη σκόνη και το νερό, έτσι ώστε να μπορεί να βυθιστεί σε 1,5 μέτρο νερό για 30 λεπτά και να λειτουργεί άψογα μετά. 

Η ασύρματη φόρτιση είναι λίγο πολωτική, οι χρήστες είτε την αγαπούν είτε την βρίσκουν εντελώς άσκοπη. Είμαι πεπεισμένος ότι η τελευταία ομάδα ανθρώπων δεν έχει χρησιμοποιήσει ποτέ το χαρακτηριστικό αυτό, γιατί είναι πραγματικά απίστευτο. 
Εκτός από την άνεση της ασύρματης φόρτισης, το S8 διαθέτει επίσης γρήγορη φόρτιση τόσο για ενσύρματες όσο και για ασύρματες μεθόδους. 

Η σάρωση του Iris είναι εξαιρετικά γρήγορη και βολική. Συχνά, ο ανιχνευτής της ίριδας ξεκλειδώνει το τηλέφωνο πριν εμφανιστεί η εικόνα προεπισκόπησης. Επίσης η τοποθέτηση του αναγνώστη των δακτυλικών του αποτυπωμάτων στο πίσω μέρος του τηλεφώνου, δίνει μια ξεχωριστή μέθοδος ξεκλειδώματος. 

Η κάμερα είναι φανταστική πλήρως εξοπλισμένη και πολύ ισχυρή. 

Το Bluetooth 5.0 είναι ένα μεγάλο βήμα. Επιτρέπει πράγματα, όπως τη σύνδεση ενός τηλεφώνου σε πολλαπλές συσκευές ήχου Bluetooth ταυτόχρονα ή ακόμα και την αναπαραγωγή ήχου από μια συγκεκριμένη εφαρμογή σε ένα ηχείο διατηρώντας παράλληλα όλα τα άλλα μέσα στο ίδιο το τηλέφωνο. 
ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

Δυστυχώς, υπάρχει πάντα μια σκοτεινή πλευρά στην ιστορία. 

Το S8 είναι πολύ εύθραυστο σε σχέση με άλλα τηλέφωνα στην κατηγορία του. Επιπρόσθετα η τιμή της οθόνης του είναι αρκετά ακριβή χάρις στην καμπύλη που διαθέτει.

Το επίπεδο λογισμικού της Samsung δεν είναι τόσο κακό όσο ήταν. Στην πραγματικότητα, είναι εντάξει τώρα. Αλλά εξακολουθεί να είναι φορτωμένο με περιττές δυνατότητες. 

Η εμφάνιση του 18,5: 9 μας δίνει μια περίεργη εμπειρία. Είναι μια ψηλή, μακρά οθόνη και ενώ φαίνεται υπέροχη, ορισμένες εφαρμογές εμφανίζουν μαύρες γραμμές στην κορυφή και στο κάτω μέρος, επειδή δεν βελτιστοποιούνται για αυτόν τον λόγο διαστάσεων. 

Λόγω του πόσο στενό είναι, θεωρώ πολύ δύσκολο να πληκτρολογήσω. Ειλικρινά δεν μπορώ να φανταστώ πως κάποιος με μεγάλα χέρια μπορεί να πληκτρολογήσει κάτι από αυτό το τηλέφωνο.
Και όλα αυτά χωρίς να αναφερθούν οι στρογγυλεμένες γωνίες της οθόνης. 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
x

Νέα Τεχνολογία

Windows

Ms Office

Social Media

How to

Κατευθείαν στο email σας!

Όλα τα τελευταία άρθρα κατευθείαν στο email σας. Για να είστε πρώτοι απλά γραφτείτε με το email σας, χωρίς κόπο και σας υπόσχομαι ότι θα σεβαστούμε την ιδιωτικότητα σας!